to top

ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ

Άμεση, αληθινή, βουτηγμένη στη προσωπική της αλήθεια σε αγγίζει κατευθείαν βάζοντας σε στη θέση ενός καλλιτέχνη και τον ψυχικό του κόσμο.
Έντονα συναίσθημα περασμένα με τόσο απλό και αληθινό λόγο για τα προσωπικά της βιώματα από την παιδική αλλά και την μετέπειτα περίοδο της ζωής της, η Χάρις Αλεξίου, στον ρόλο της ηθοποιού, της γυναίκας, της κόρης μα και της μάνας, αφηγείται, τραγουδά και σε παρασύρει στην τρικιμιωδη ζωή της που απλόχερα στην δίνει σχεδόν να την αγγίξεις κι εσύ.
Δίχως αναστολές παρουσιάζει τους φόβους που την κυνηγούν είτε από μικρό παιδί είτε από τον τεράστιο ρόλο της ως μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχει κανει τις προσωπικές της θυσίες για το μεγάλο της πάθος, το τραγούδι. Μια παράσταση που από το πρώτο λεπτό σε καθηλώνει, σε αιχμαλωτίζει και δε γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.
Η αυτοβιογραφική της παράσταση θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου ανακαλύπτοντας το απίθανο της χιούμορ και να δακρύσεις με την βαθιά μελαγχολία που την διέπει και την καθορίζει. Υπέροχοι μουσικοί που την συνοδεύουν, παραμυθένια σκηνικά και ένας φωτισμός που σου προκαλεί ανατριχίλα. Μια Χάρις, διαφορετική, με εντονο θεατρικό στοιχείο μα και τόσο οικεία που σε κάνει να κλαις για όσα έχεις χάσει και ταυτόχρονα σε γεμίζει με φως για όσα εχεις αποκτήσει και ονειρευτεί.

Μια παράσταση τρομαχτικά ισορροπημένη που δε θες να τελειώσει. Μη την χάσετε.

Από Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο Νέο θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Attachment-1

Λίνα Καλογερέα

Λίνα Καλογερέα. Το Ρε στο επίθετο με έψιλον. Όλοι το κάνουν λάθος. Μ’αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων και να απολαμβάνω ατελείωτους κλαυσίγελους σε περιόδους που το πάτωμα είναι η μόνη παρέα μου. Αγαπώ την πόλη μου γιατί μου θυμίζει λίγο εμένα. Σαν να είμαι απρόσιτη, λίγο Drama Queen, λίγο προστατευτική, πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις. Είμαι εθισμένη στην μουσική και τα γλυκά. Α! Και τον σκύλο μου τον Ζάρκο!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found