to top

Happyboxathens – Η οποιαδήποτε μορφή έκφρασής μπορεί να μας αλλάξει την αισθητική και στις πιο προσωπικές μας στιγμές

Το πρόσωπο πίσω από την HappyBoxAthens τυχαίνει και το γνωρίζω από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Η Αγγελική Κερασιώτη, είναι ο άνθρωπος που σε ότι δυσκολία και να συναντήσει, έχει μάθει να χαμογελάει και να προχωράει μπροστά. 

Η ανάγκη της για δημιουργία, αισθητική αλλά και χαρά, την έκανε να ξεκινήσει την HappyBoxAthens, που μέσα από αυτή την ιδέα, μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μαζί της, μικρά έργα τέχνης – όπως λέει και η ίδια –  για τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου. 

Γνωρίστε την, αγαπήστε την και για κρατήστε για το τέλος, την ευχή που μας δίνει για την νέα χρονιά που έρχεται: Ας φάμε τη ζωή με το κουτάλι..

 

 

Τι είναι η happyboxathens και πότε ξεκίνησε;
Η happyboxathens είναι η αγάπη μου για δημιουργία μικρών έργων τέχνης ,που πριν από πέντε χρόνια μετατράπηκε σε πηγή έμπνευσης ,για να πραγματοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες για τον γάμο ή τη βάπτιση της ζωής σας ! Στόχος μου είναι τα έργα τέχνης μου να είναι κομμάτι των πιο ξεχωριστών σας αναμνήσεων!

 

Μπορεί η χειροποίητη δημιουργία να συναγωνιστεί ή ακόμα και να ανταγωνιστεί το έτοιμο (της παραγωγής όπως θα λέγαμε);
Η χειροποίητη δημιουργία όταν γίνεται με μεράκι και γνώση είναι η τέχνη που μοιράζεται και μοιράζει χαρά σε όλους μας.Είναι λοιπόν αδύνατο να ανταγωνιστεί με οτιδήποτε έτοιμο .

• Κατά τη γνώμη μου οι τέχνες είναι κομμάτι σημαντικό της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και δεν αποτελεί είδος πολυτελείας . Αντιθέτως η οποιαδήποτε μορφή έκφρασής της μπορεί να μας αλλάξει την αισθητική ακόμα και στις πιο προσωπικές μας στιγμές!

 

Με τι υλικά σου αρέσει να δημιουργείς;
Οποιοδήποτε φυσικό υλικό όπως μέταλλο, ξύλο και πέτρα καθώς και οποιοδήποτε ιδιαίτερο υλικό μπορεί να αποτελέσει για μένα πηγή έμπνευσης ! Χρησιμοποιώ επίσης υφάσματα από Έλληνες προμηθευτές με μοναδική υφή και χρώματα. Τελευταία με έχει κερδίσει η κεραμική. Θεωρώ ότι εκφράζομαι απόλυτα με τη κεραμική τέχνη

 

 

Εσύ προτείνεις κάτι σαν δημιουργία σε κάποιον που σ έχει επιλέξει ή ακούς την ιδέα του και δημιουργείς πάνω σε αυτή;
Ο άνθρωπος που με έχει επιλέξει για την ιδιαίτερη στιγμή του είναι και ο συνεργάτης μου στη δημιουργία που προορίζεται ειδικά γι’αυτόν . Δημιουργώ με γνώμονα το όνειρο του και το πως έχει φανταστεί τη προσωπική στιγμή χαράς του. Είναι θεωρώ καλλιτέχνης της στιγμής του και αυτό είναι κάτι δικό του που θα τον ακολουθεί μέσω των αναμνήσεων που δημιουργούν αυτά τα μικρά έργα τέχνης .

 

Φέτος για γούρι της χρονιάς, αντί για ρόδο, πέταλο ή κάτι άλλο σαν αυτά που έχουμε μάθει, το happybox παρουσιάζει για γούρι, ένα κουτάλι!! Πως το σκέφτηκες;
Το γούρι μου είναι κάθε χρόνο είναι θα έλεγα αυτό που με χαρακτηρίζει καλλιτεχνικά . Θέλω λοιπόν να είναι ιδιαίτερο και μοναδικό αλλά και να εκφράζει και ένα δυνατό μήνυμα σε όλους αυτούς που θα μπει σπίτι τους . Κάτι που θα το κοιτάζουν όλη τη χρόνια και θα τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα ότι για να “Φάμε τη ζωή με το κουτάλι” χρειαζόμαστε και το κουτάλι ! Προχώρησα στη δημιουργία ενός κεραμικού κουταλιού με χαραγμένο το 2019 και ζωγραφισμένο με αγάπη για όλους και όλες σας! Κάθε μας χρόνια είναι όμορφο να τη θυμίζει και κάτι ξεχωριστό στο σπίτι μας όπως το γούρι της . Και τώρα που η εποχή μας χαρακτηρίζεται από δύσκολες για όλους μας χρονιές είναι για μένα μεγάλη χαρά να δίνω μέσω της τέχνης μου και ένα τόσο σημαντικό μήνυμα.

• Αυτό που πραγματικά αγαπώ σε αυτό είναι ότι είναι ένα δώρο που χαράζεται και στη καρδιά αλλά και στο μυαλό μας.

 

 

Μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έχει ένας γάμος ή μια βάφτιση;
Ο γάμος όπως και η βάπτιση αντιμετωπίζονται το ίδιο από εμένα και είναι ο βαθμός δυσκολίας τους κάθε φορά μεγαλύτερος ,βάζοντας τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά στο μέτρο της αισθητικής μου. Ένα event για να έχει το άριστο αποτέλεσμα πρέπει να κοιτάξεις και την τελευταία λεπτομέρεια,γιατί εκεί κρίνεται και η διαφορά.

• Η επιθυμία μου για το διαφορετικό και η ανάγκη μου για εξέλιξη είναι αυτές που με βοηθάνε να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε δυσκολία!

 

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του Happyboxathens;
Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι η εξέλιξη μου να πραγματοποιεί ολοένα και πιο πολύ τα όνειρα σας ,στις ιδιαίτερες στιγμές χαράς σας!Θα ήθελα στο μέλλον η Happyboxathens να χαρακτηρίζεται από τα μικρά έργα τέχνης της και να εκφράζει και την ελληνική άποψη του event-design στο εξωτερικό.

Η χώρα μας με τη φυσική της ομορφιά είναι από μόνη της πόλος έλξης για ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θέλουν να πραγματοποιήσουν το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού τους .

 

 

Ποια δημιουργία του happyboxathens, πιστεύεις ότι είναι ότι καλύτερο έχεις δημιουργήσει μέχρι σήμερα;
Θεωρώ το φετινό μου γούρι ως το αγαπημένο μου όλων γιατί ήρθε σε μια στιγμή της ζωής μου που πρέπει και εγώ προσωπικά να “Φάω τη ζωή με το κουτάλι”! Είναι κεραμικό και αυτό είναι κάτι που αγαπάω ακόμα πιο πολύ σ´αυτό! Το μήνυμα του πρέπει να μας χαρακτηρίζει στη ζωή μας και να μας βοηθάει να γευόμαστε και τις πιο απλές μας στιγμές με το κουτάλι !

 

Έχεις συναντήσει δυσκολία σε κάποια πρόταση, ιδέα, που σου έχει ζητηθεί;
Οι δυσκολίες είναι κάτι που χρειάζεται για να γινόμαστε πιο δημιουργικοί , οπότε είναι και αυτές καλοδεχούμενες ! Σίγουρα όταν αποζητάς το άψογο αποτέλεσμα και την άρτια αισθητική η δουλειά σου γίνεται ίσως πιο “δύσκολη” αλλά η χαρά στο πρόσωπο των ανθρώπων που τα προσφέρεις σε ανταμείβει!

 

Μια ευχή για την νέα χρονιά που έρχεται που σε λίγες μέρες!!
Νομίζω ότι η ευχή μου είναι μόνο μία γι’αυτή τη χρόνια ! Χαρείτε τη ζωή και γευτείτε τη όσο περισσότερο μπορείτε ! “Φάτε τη με το κουτάλι”

 

 

social media HappyboxAthens
Facebook: πατήστε εδώ
Instagram: πατήστε εδώ

 

 

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found