to top

Το 1ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Medical Tattoο στην Αθήνα είναι γεγονός

Medical Tattoο

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, 21 αξιόλογοι ομιλητές θα μοιράσουν τις γνώσεις τους διαδικτυακά. Ογκολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, tattoo artists, βελονιστές, χειροπράκτες, influence coaches, “θεραπευτές φωτός”, επαγγελματίες του μόνιμου μακιγιάζ και άλλοι πολλοί θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε το τατουάζ, την πρόληψη και την θεραπεία.

Ένα άκρως πρωτοποριακό και ενημερωτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, για την καλύτερη προφύλαξη όλων μας.

 

• Η παρακολούθηση στο συνέδριο γίνεται με εγγραφή εδώ  με την αγορά του εισιτηρίου των 10 ευρώ.

Αγοράζοντας το εισιτήριο, αξίας 10 ευρώ, κάνουμε δώρο σε μία ηρωίδα του καρκίνου του μαστού την αποκατάσταση της θηλής της με Medical Tattoo. Όσο ενημερωνόμαστε από το συνέδριο, εκείνη ομορφαίνει, νιώθει ξανά γυναίκα, και κλείνει για πάντα την πόρτα στο καρκίνο. Μετά την ενημέρωση, την επόμενη ημέρα, περνάμε στην πράξη!

 

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου γιορτάζουμε με ασφάλεια, στο Chakana Studio στην Γλυφάδα, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού με Δωρεάν Αποκατάσταση Θηλής με Medical Tattoo. Ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτή τη χρονιά η γιορτή μας γίνεται με ραντεβού.

Το Celebrate Your Scars είναι μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 5η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου και πολλούς φίλους & υποστηρικτές. “Μια ουλή, ένα σημάδι προς το μέλλον”

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website: https://www.celebrateyourscars.gr/

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found