to top

Θεατρικές παραστάσεις | Online Streaming

Online Streaming

Σε μια περίοδο που τα θεάματα είναι κλειστά εδώ και μήνες, το θέατρο, προσφέρει στις οθόνες του υπολογιστή – τηλεόρασης μας, παραστάσεις που δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν τη θεατρική σεζόν που πέρασε αλλά και παραστάσεις που έχουμε αγαπήσει, μέσα από το Online Streaming.

Η διαδικασία είναι απλή. Επιλέξτε την παράσταση που θέλετε να δείτε, αγοράστε το εισιτήριό σας για τη μέρα και την ώρα που σας βολεύει και απολαύστε μέσα από την άνεση του σπιτιού σας, καλό θέατρο. Καλή διασκέδαση.

 

 

 

“ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΝΕΜΑ”
Το θεατρικό μιούζικαλ, με ρεκόρ εισιτήριων, των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε μια παράσταση πρωταγωνιστών, που σκηνοθετούν ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η παράσταση της χρόνιας, με πάνω από 8Ο παραστάσεις και 150.000 θεατές! 17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο & 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι έτοιμοι να δώσουν άλλη διάσταση στα βράδια σας, στις 30 & 31/1/2021, από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

“Το δικό μας σινεμά”, είναι η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του ’70.

Με νοσταλγία, χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και συγκίνηση μας θυμίζουν μια εποχή που έχουμε αγαπήσει και συνεχίζουμε να αγαπάμε. “Το δικό μας σινεμά” είναι ένα ταξίδι στη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΝΕΜΑ – Online Streaming, πατήστε εδώ



“Γυναίκες του Παπαδιαμάντη”

Η Νένα Μεντή συναντά τον Πέτρο Ζούλια και μαζί με την ΄Ερση Μαλικένζου, την Ευγενία Δημητροπούλου, τη Χριστιάννα Ματζουράνη, τη Μαριάννα Τουντασάκη και την Έφη Σακελλαρίου ζωντανεύουν με ανεπανάληπτο τρόπο τις ηρωίδες του Σκιαθίτη συγγραφέα!

Η παράσταση «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ» που παρουσιάστηκε για 2 συνεχόμενες sold out σεζόν στο Θέατρο Χώρα και είχε τεράστια απήχηση σε κοινό και κριτικούς, θα προβληθεί διαδικτυακά για 4 μοναδικές μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2021, μέσω του Viva.gr, στις 15:00 και 21:00 (ώρα Ελλάδας).

Οι γυναίκες στον Παπαδιαμάντη, μοναχικές αλλά δυναμικές φιγούρες, παλεύουν με τη φύση, τη ζωή, το θάνατο, με τη χαρά και τη λύπη. Μάνες, γυναίκες, κόρες ξενιτεμένων, ναυτικών ή χαμένων ανδρών που συμμαχούν για να κερδίσουν την επιβίωση, το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους, αποτελούν το δραματουργικό καμβά αυτής της σκηνικής δημιουργίας με αρωγό το δημοτικό τραγούδι, την παράδοση και το θρησκευτικό πνεύμα του συγγραφέα.

Με προεξάρχουσα γυναίκα-ηρωίδα τη Φραγκογιαννού-Φόνισσα, που αποτελεί το βασικό πρόσωπο της παράστασης αλλά και της παπαδιαμαντικής δημιουργίας, στήνεται ένας χορός από κωμικά και δραματικά περιστατικά ζωής γυναικών στις αρχές του 20ου αιώνα, σε ένα απομονωμένο νησί της Ελλάδας.

Γυναίκες του Παπαδιαμάντη – Online Streaming, πατήστε εδώ



“ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ”

Πέντε παραστάσεις σε online streaming αποδείχτηκαν αρκετές για να φέρουν την ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ με την Κατερίνα Διδασκάλου σε χιλιάδες σπίτια, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κοινότητες Ελλήνων του εξωτερικού. Το κοινό αγκάλιασε την προσεγμένη παραγωγή της Erofili Productions, το πρωτότυπο, σύγχρονο έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, που αντιμετωπίζει με χιούμορ και αισιοδοξία την πιο δύσκολη ίσως στιγμή στην ζωή κάθε εργαζόμενου και που με αφορμή ακριβώς μια τέτοια στιγμή, αναθεωρεί τα σημαντικά και τα …λιγότερο σημαντικά της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Στο πλαίσιο της θερμής υποδοχής κοινού και κριτικής αλλά και των συνεχιζόμενων περιοριστικών μέτρων, πέντε ακόμη παραστάσεις σε online streaming προστίθενται στο πρόγραμμα μεταδόσεων, συγκεκριμένα στις 16 και 17 Ιανουαρίου.

Η Μαριέτα εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Πλούσιοι και διάσημοι κάνουν το παν για να δημοσιεύσει φωτογραφία τους. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια. Και μια μέρα.. ξαφνικά απολύεται…

Όλες οι ‘πόρτες’ κλείνουν, το τηλέφωνο σιωπά, τα καλέσματα ακυρώνονται, οι επώνυμες φίλες ‘εξαφανίζονται’. Η Μαριέτα ολομόναχη, χωρίς στήριξη από πουθενά, αγωνίζεται να επιβιώσει.

Καθώς η μοναξιά την κυκλώνει και η πείνα την απειλεί, συνειδητοποιεί πως πριν ακόμη απολυθεί από την δουλειά της είχε απολυθεί από τον ίδιο της τον εαυτό, από την ίδια της την ζωή που την διέσχισε σαν υπνοβάτρια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, τι θέλει, τι πραγματικά έχει ανάγκη. Και τότε όλα αλλάζουν…

ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ – Online Streaming, πατήστε εδώ


“Το Τρίτο Στεφάνι”
Το Τρίτο Στεφάνι του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφει και πάλι διαδικτυακά για 2 ακόμα ημέρες προβολής, στις 15/1 & 16/1.

Μαζί τους ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Το μυθιστόρημα–σταθμός του Ταχτσή, από τα πλέον αγαπημένα του ελληνικού κοινού διαχρονικά, που στο παρελθόν έγινε σήριαλ από τον Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για πολύ επιτυχημένες παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Το Τρίτο Στεφάνι – Online Streaming, πατήστε εδώ

 

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found