to top

Κερδίστε ένα διήμερο στο VAIS Luxury Villas στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών Ζακύνθου

Το VAIS Luxury Villas στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών Ζακύνθου είναι το πλέον ιδανικό κατάλυμα για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία διακοπών. Πλημμυρισμένο από το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, συνδυάζει όλα όσα εμπεριέχονται στην λέξη “πολυτέλεια”.

Τα άρτια – σύγχρονα δημιουργήματα του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου, φτιάχτηκαν για να σας παρέχουν την απόλυτη χαλάρωση της μαγευτικής τους θέας, τον ορισμό της ιδιωτικότητας και το κλίμα ελευθερίας που πηγάζει από τη minimal αρχιτεκτονική τους.

Τρεις πολυτελείς βίλες με θέα το Ιόνιο Πέλαγος, μακριά από τη φασαρία και την ένταση, αλλά πολύ κοντά στη μαγευτική θάλασσα της Ζακύνθου, σας περιμένουν να βιώσετε όλα όσα στο μυαλό σας συνθέτουν τις “ιδανικές διακοπές”.

Παροχές πολυτελείας, όπως, αυτοκίνητο με οδηγό, sailing ή yachting, ημερήσιες private εκδρομές, είναι το αλατοπίπερο σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει το VAIS.

 

 

ǤᎥᐯᗴᗩᗯᗩƳ 🎁🎁🎈🎈🎉🎉🎉
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στην Ζάκυνθο, με διαμονή στο VAIS Luxury Villas !! Ακολούθησε και τα 3 βήματα στο instagram:

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr στο instagram (πατήστε εδώ).

2) Ακολούθησε τo @VAIS Luxury Villas στο instagram (πατήστε εδώ)

3) Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!!

O διαγωνισμός θα ξεκινήσει από Τρίτη 16/06 και θα τελειώσει 24/06. Καλή επιτυχία! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

[⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

 

 

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found