to top

Κερδίστε ένα διήμερο στο Kallichoron Art Boutique Hotel, στην Αστυπάλαια

Κερδίστε ένα διήμερο στο Kallichoron Art Boutique Hotel, στην Αστυπάλαια

Tο Kallichoron Art Boutique Hotel, ένα κατάλυμα με χαρακτήρα που πρωτοπορεί στον χώρο του Τουρισμού, γεννήθηκε στην μαγευτική Αστυπάλαια από μία παρέα νέων παιδιών που γνωρίστηκαν εκεί πριν περίπου 15 χρόνια και αποφάσισαν να δώσουν πίσω κάτι σε έναν τόπο που τους είχε χαρίσει πολλά.

 

 

Kallichoron Goes Green: Στο Kallichoron πιστεύουμε στην πράσινη επιχειρηματικότητα και υιοθετούμε πράσινες πρακτικές στην λειτουργία του ξενοδοχείου για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Αστυπάλαιας. Η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται στο διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας GreenKeyeco-labelπου έχουμε αποκτήσει για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθούμε.

Kallichoron Room 2 Give:Η συνεισφορά στην πρόοδο και την ευημερία της τοπικής κοινωνία αποτελεί για εμάς στάση ζωής και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Με εφαλτήριο το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ξενοδοχείου μας, διαθέτουμε ένα ποσό από κάθε κράτηση σε μία σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας με σημείο αναφοράς τα παιδιά και τους νέους.

Kallichoron Wellness: Το Kallichoron Art Boutique Hotel σε συνεργασία με την MoodLifeWellness, προσφέρει premium υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας στους επισκέπτες. Επίσης, το Kallichoron, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια που ανήκει στο δίκτυο των BikeFriendlyHotels και παρέχει ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν το νησί της Αστυπάλαιας με ποδήλατο.
Επίσης διοργανώνουμε αθλητικές, θεματικές αποδράσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες και ξεναγήσεις με σκοπό την γνωριμία των επισκεπτών μας με την αστυπαλίτικη φύση, την πλούσια παράδοση του νησιού, τα τοπικά προϊόντα και την παραδοσιακή κουζίνα.

• Στην Υποδοχή του Kallichoron λειτουργεί art shop, ενημερωμένη δανειστική βιβλιοθήκη, business corner, taf coffee point, free water refill station  και μεγάλη συλλογή με επιτραπέζια παιχνίδια.

 

 

Διαμονή
Το Kallichoron βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Χώρας και όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνια που απολαμβάνουν μαγευτική θέα στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, το Κάστρο και τη θάλασσα.Τα διαμερίσματα συνδυάζουν την παράδοση με την σύγχρονη άνεση, έχουν προσεγμένη διακόσμηση και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθώς και προϊόντα περιποίησης Apivita.

Ζεστή φιλοξενία και αυθεντικές γεύσεις στο Kallichoron Art Boutique Hotel. Ένα αρμονικό περιβάλλον γαλήνης και χαλάρωσης, με φόντο την πιο εντυπωσιακή ανατολή στο Αιγαίο σας περιμένει να το απολαύσετε.Μάλιστα, το Kallichoron ανακυρήχθηκε Best Greek Boutique Hotel στα Greek Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν στην Στοκχόλμη για τις προσωποποιημένη υπηρεσία διαμονής που προσφέρει στους ταξιδιώτες.

 

 

 

Προσωποποιημένη, βραβευμένη υπηρεσία πρωινού “Grandma’s Breakfast”
Πόσοι δεν βάζουν ξυπνητήρι το πρωί για να προλάβουν το πρωινό? Όλοι ψάχνουμε να χαλαρώσουμε στις διακοπές μας και να αφήσουμε τις ψυχαναγκαστικές μας συνήθειες πίσω στην πρωτεύουσα. Στο Kallichoron έχουμε υιοθετήσει την φιλοσοφία του Ελληνικού Πρωινού ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας που προσφέρουμε.

Το πρωινό, λοιπόν, σερβίρεται κάθε μέρα στη βεράντα του δωματίου σας με φόντο την υπέροχη θέα στην Χώρα της Αστυπάλαιας, όπως το έχετε διαμορφώσει εσείς με πάντα φρέσκα, χειροποίητα προϊόντα επιλεγμένα με βάση την εποχικότητα ώστε να διατηρεί την ιδιαίτερη γεύση του κάθε εποχή του χρόνου.

Το Grandma’s Breakfast επιμελείται η διατροφολόγος-διαιτολόγος Μαίρη Μιχελή (MSc) και μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες από την κυρία Ευδοκία, Αστυπαλίτικο θυμαρίσιο μέλι, ποικιλία τοπικών τυριών (χλωρή, ανθότυρο, κοπανιστή), λαμπρόπιτες και κιντρινοκούλουρα με σαφράν που είναι αυτοφυές στην Αστυπάλαια, πουγκιά, που λέγονται οι Αστυπαλίτικες τυρόπιτες και πολλά ακόμα πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα.

Αποτελεί μάλιστα το μοναδικό ξενοδοχείο που έχει βραβευτεί με GreenMarketingExcellenceAwardαπό την ΕΕΔΕ και ως Best Greek Hotel Breakfast στα Greek Hospitality Awardsγια την προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού “Grandma’sBreakfast”, ως πρωτοποριακού μέσου προώθησης της αειφόρου ανάπτυξης στον Τουρισμό.

 

Kallichoron Art Project: Εκεί που η Τέχνη συναντά το Αιγαίο
Στο Kallichoron Art Boutique Hotel φιλοξενούνται κάθε χρόνο εξαιρετικές δημιουργίες διακεκριμένων αλλά και νέων Ελλήνων εικαστικών. Έτσι, μέσα από την καλλιτεχνική ματιά καταξιωμένων δημιουργών, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εικαστικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, και χρώματα εμπνευσμένα από το γαλάζιο του Αιγαίου που ξυπνούν γλυκιές αναμνήσεις.

 

Kallichoron Art Boutique Hotel

 

ǤᎥᐯᗴᗩᗯᗩƳ 🎁🎁🎈🎈🎉🎉🎉
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στην Αστυπάλαια, με διαμονή στο Kallichoron Art Boutique Hotel!!
Ακολούθησε και τα 3 βήματα στο instagram:

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr στο instagram (πατήστε εδώ).

2) Ακολούθησε τo @Kallichoron Art Boutique Hotel στο instagram (πατήστε εδώ)

3) Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!!

Καλή επιτυχία! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

[⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

 

επικοινωνία
official site: πατήστε εδώ
instagram : πατήστε εδώ
facebook   : πατήστε εδώ

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found