to top

Κερδίστε ένα διήμερο στο Deliades Hotel στην παραλία Ορνού, στη Μυκόνο

Κερδίστε ένα διήμερο στο Deliades Hotel

Το Deliades Hotel, που βρίσκεται στην άκρη του κόλπου του Ορνού, δημιουργήθηκε από το συνδυασμό της μεγάλης αγάπης μας για τον τοπικό πολιτισμό και την παραδοσιακή φιλοξενία. Έχει θέα στην τέλεια παραλία του Ορνού.

Ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Μύκονο που θα σας γοητεύσει με αυθεντική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και εκλεπτυσμένες εγκαταστάσεις διαμονής με φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, αγκαλιασμένο από ένα ζεστό περιβάλλον κομψού σχεδιασμού, μοντέρνων ανέσεων και σύγχρονων εγκαταστάσεων για να εξασφαλίσετε ότι η εμπειρία των διακοπών σας στη Μύκονο θα σας μείνει αξέχαστη.

 

 

Το όνομα Δηλιάδες σημαίνει «Νύμφες της Δήλου». Μάλιστα ένα διακοσμητικό γλυπτό που αναπαριστά μία θαλάσσια νύμφη εκτίθεται σε εμφανές σημείο στον χώρο υποδοχής.

Η διακριτική πολυτέλεια και η ήσυχη ατμόσφαιρα του Ξενοδοχείου Δηλιάδες υπηρετείται πιστά από την άψογη, προσωποποιημένη και άμεση εξυπηρέτηση.

Μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από την πανέμορφη παραλία του Ορνού, μακριά από την πολυκοσμία της Μυκόνου, το ξενοδοχείο προσφέρει άνετη πρόσβαση σε όλα όσα έχει να σας προσφέρει τόσο απλόχερα η Μύκονος. Αν και τα εστιατόρια και τα club του Ορνού είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, το ξενοδοχείο διατηρεί από μόνο του μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας.

• Το δωμάτιο θα είναι ένα Superior Double με θέα τη θάλασσα.

 

 

ǤᎥᐯᗴᗩᗯᗩƳ 🎁🎁🎈🎈🎉🎉🎉
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στο Deliades Hotel στην παραλία Ορνού, την Μυκόνου!! Ακολούθησε και τα 3 βήματα στο instagram:

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr στο instagram (πατήστε εδώ).

2) Ακολούθησε τo @Deliades Hotel στο instagram (πατήστε εδώ)

3) Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!!

O διαγωνισμός θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 25/06 και θα τελειώσει 02/07 . Καλή επιτυχία! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

[⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found