to top

Κερδίστε ένα διήμερο στη Νάξο στο Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort

Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort

Το UrbanLife.gr φέτος, σας στέλνει ξανά διακοπές. Προορισμός η πανέμορφη Νάξος και το Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort.

• Ο διαγωνισμός θα κρατήσει 15 μέρες και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα στο Instagram και μόνο. 

• Ο διαγωνισμός, αφορά δυο διανυκτερεύσεις για δυο άτομα, με πρωινό σε σουίτα με ιδιωτική πισίνα – κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

 

Το Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort είναι η απόλυτη επιλογή για πολυτελή διαμονή στη Νάξο. Χτισμένο πάνω σε έναν βραχώδη λόφο, και λίγα μόλις μέτρα από τη διάσημη παραλία του Άγιου Προκόπιου, προσφέρει υπέροχη θέα στο Αιγαίο και απόλυτη ηρεμία. Εδώ η κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και η παραδοσιακή δεξιοτεχνία, συνταιριάζει αρμονικά με τη διακριτική πολυτέλεια, το σύγχρονο design και τις προσωποποιημένες παροχές. Πέντε πολυτελείς βίλλες και τέσσερις σουίτες με ιδιωτικές πισίνες είναι στη διάθεσή σας για να ζήσετε τις πιο αρμονικές διακοπές. Στο Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort η ελληνική φιλοξενία γίνεται πραγματικότητα και οι διακοπές πραγματική εμπειρία, ελάτε να τη ζήσουμε μαζί. Στους χώρους του Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort, υπάρχουν, bar restaurant, naxian utopia spa by Apivita και γυμναστήριο.

• Η Νάξος δεν είναι ένα τυπικό Κυκλαδονήσι, συνδυάζει αρχιτεκτονική και μορφολογία των Κυκλάδων με αυτά της Ηπειρωτικής Ελλάδας και του Ιονίου. Ενετικά κάστρα, μεσαιωνικά τείχη, πετρόχτιστες εκκλησίες και μονές, καταπράσινοι ορεινοί όγκοι, αμμουδερές παραλίες, γραφικά χωριά, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, εκπληκτική κουζίνα, ιδιαίτερα μπαρ και café κάνουν τη Νάξο ένα φυσικό πάρκο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Ένα είναι σίγουρο, στη Νάξο δεν θα βαρεθείτε!!

 

 

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στην Νάξο από το Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort  Ακολούθησε και τα 3 βήματα στο Instagram και μόνο:

 

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr.

2) Ακολούθησε τo @Naxian Utopia Luxury Villas & Suites Resort

3)Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!

Καλή επιτυχία!

 

• [⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

 

Urban Life

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following