to top

Εξι παραστάσεις στο Ηρώδειο που περιμένουμε

Εξι παραστάσεις στο Ηρώδειο που περιμένουμε

Οι τελευταίες μέρες του καλοκαιρίου, ανηκουν στο Ωδείο Ηρωδου Αττικου. Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, που περιμένουμε να απολαυσουμε κάτω απο τα αστέρια, στο πιο εβληματικό θέατρο του κόσμου.

 


Σταύρος Ξαρχάκος – Ρεμπέτικο – 40+1 χρόνια μετά

Μετά από τα σαρωτικά SOLD OUT σε Ωδείο Ηρώδου Αττικού και Μέγαρο Μουσικής. Το θρυλικό ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ για μία μόνο βραδιά, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίουν, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού | για εισιτηρια πατήστε εδώ.

 


Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ «Μες στους ανθισμένους κήπους»

Η Κασέτα του Μελωδία για τον Μίκη Θεοδωράκη με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Θέμη Καραμουρατίδη στο Ωδειο Ηρώδου Αττικού, στις 4 Οκτωβρίου | για εισιτηρια πατήστε εδώ.

 


ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ, σε σκηνοθεσία Γιαννη Μπεζου στο Ηρώδειο.

Το κλασικό αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας που ολοκληρώνεται, θα παρουσιαστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου | για εισιτηρια πατήστε εδώ.

 


Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία | Η Ελλάδα των ποιητών μέσα από τις νότες του Θάνου Μικρούτσικου.

Η Ελλάδα των ποιητών μέσα από τις νότες του Θάνου Μικρούτσικου. Μια συναυλία που συνδέει την ποίηση με τη μουσική. Ο Θάνος Μικρούτσικος αγάπησε πολύ την ποίηση και την έκανε τραγούδια. Τραγούδια που συντρόφευσαν τρεις γενιές και σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού | για εισιτηρια πατήστε εδώ.

 


The music of HANS ZIMMER.

The music of HANS ZIMMER, με την μοναδική LORDS OF THE SOUND ORCHESTRA, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Σάββατο 21.09 | για εισιτηρια πατήστε εδώ.

 


ZORBA THE GREEK BALLET

Το πολυβραβευμένο έργο – ορόσημο του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, ο παγκοσμίου φήμης «Ζορμπάς», επιστρέφει μέσα από τη μεγαλοπρεπή χορογραφία του Lorca Massine στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, για μία και μοναδική παράσταση, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.  | για εισιτηρια πατήστε εδώ.

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found