to top

Αιώνιο γλυκό χάσμα

Η γνωριμία έγινε, ανταλλάξατε παθιασμένα βλέμματα, μιλήσατε για πολύ ώρα τόση που σχεδόν έξω ξημέρωσε και η μαγική ερώτηση «θέλεις να βγούμε αύριο βράδυ», τελικά  ειπώθηκε και απάντησες « ναι θέλω».

Και φεύγετε και οι δύο χαρούμενοι για το σπίτι σας.  Άρα λοιπόν το γεγονός είναι ένα. Αύριο έχετε ραντεβού! Αυτός πάει σπίτι, είναι χαρούμενος φυσικά, πλένει τα δόντια του και κοιμάται. #διαφοράνούμερο1 Εσύ είσαι η πιο ευτυχισμένη κοπέλα στον κόσμο, πας σπίτι σου, φορτίζεις το κινητό σου και ξεκινάς και στέλνεις μηνύματα σε όλες τις φίλες ελπίζοντας πως δεν κοιμούνται. Αν έχουν ξαπλώσει, φυσικά και θα τις ξυπνήσεις.  Όποια λοιπόν το σηκώσει είναι αυτή που θα  αναλύσετε την κάθε λεπτομέρεια. Τι σου είπε, πως το είπε, πως σε κοίταξε, τι τραγούδι έπαιζε την ώρα που σου πρότεινε να βγείτε. Τα πάντα. Αφού περιγράψεις συνοπτικά σε περίπου δύο ώρες ο,τι συνέβη, τότε ξεκινά το χότ θέμα. Το αυριανό ραντεβού. Ύστερα από περίπου 3 ακόμη ώρες, ξαπλώνεις. Δε σε παίρνει ποτέ ο ύπνος και πας άυπνη στη δουλειά. Αυτός κοιμάται ήδη εδώ και ώρες. #διαφοράνούμερο2

Το γλυκό μαρτύριο λοιπόν ραντεβού για εσένα που είσαι κοριτσάκι έχει ξεκινήσει από την ώρα που αποχωριστήκατε και όσο περνάν οι ώρες κλιμακώνεται! «Πρέπει  να κάνω αποτρίχωση. Τι θα φορέσω; Να θυμηθώ να πάρω τα παπούτσια της κολλητής μου ταιριάζουν τέλεια με το σακάκι της άλλης φίλης μου, να προλάβω να πάω να κάνω μανικιούρ πεντικιούρ και να ισιώσω το μαλλί να προλάβω να κάνω αποτρίχωση (πωπώ Δευτέρες είναι κλειστή η Ρένα πρέπει να βρω αλλού ) και φυσικά να πάρω τις φίλες μου να με βοηθήσουν.» Σε τι; Στα πάντα! Συμβούλια, γνώμες, προτάσεις, τρέξιμο και ετοιμασίες για να καταφέρεις να πας έτοιμη και κούκλα να τον συναντήσεις. Χρόνος προετοιμασίας περίπου 12 ώρες. Αυτός σε 15 λεπτά ήταν έτοιμος και κούκλος. Άδικο. #διαφοράνούμερο3

Αφού λοιπόν καταφέρεις μας αυτές τις 16 ώρες  που είχες να τα τακτοποιήσεις όλα για να είσαι έτοιμη για το ραντεβού, πας, τον  συναντάς και εκεί σταματά ο χρόνος.  Το μόνο σίγουρο είναι ένα,  όταν γυρίσεις σπίτι από το πολυπόθητο ραντεβού ( που είσαι ήδη άυπνη 24 ώρες ), θα παραμείνεις άγρυπνή για άλλες τόσες γιατί τώρα ξεκινάει το ωραίο του πράγματος. Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και παίρνεις τηλέφωνο την κολλητή σου. Αν είσαι από τις τυχερές που μένετε κοντά σε είκοσι λεπτά θα είναι  δίπλα στον καναπέ σου και κάπως έτσι ξεκινά  το ραντεβού volume 2! Τι είπατε, που πήγατε, πως παραγγείλατε, τι φορούσε, ανάλυση όλης της κουβέντας σας και φυσικά ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πρώτο φιλί και την χημεία σας. Η φιλενάδα σου απο δίπλα να ανφωνεί σε κάθε ζουμερή αποκάλυψη κι έτσι κυλά για τα κορίτσια το μετά-ραντεβού στάδιο.

Αυτός πήγε στον κολλητό του. Ήπιανε μπύρες, είδαν κάποιον αγώνα και ανάμεσα σε κάποιο διάλλειμα ειπώθηκε ο εξής διάλογος.

-Βγήκες τελικά με την κοπέλα που μου είπες;

-Nαι. Σήμερα.

-Όλα καλά;

-Nαι. Γαμώ.

«Συνδεόμαστε πάλι με το Οακα στο δεύτερο ημίχρονο….», ακούγεται απο την τηλεόραση. Τέλος συζήτησης. #διαφοράνούμερο4

Δύο κόσμοι. Μέγα χάσμα. Που θα κρύβει πάντα μαγεία, απορία και κάπου-κάπου κατάρες.

Οι διαφορές θα είναι πάντα άπειρες μεταξύ μας μα το μαγικό ραβδάκι που μας κάνει να τις ξεχνάμε και να ερωτευόμαστε είναι κάτι που και τα δύο φύλα λαχταράμε άσχετα με τον τρόπο έκφραση μας. Όλοι θέλουμε να ερωτευτούμε και να χάσουμε την μπάλα. Και αυτή είναι η βασική ομοιότητα νούμερο 1. Απο κει, ξεκινούν όλα!
To be continued…

Λίνα Καλογερέα

Λίνα Καλογερέα. Το Ρε στο επίθετο με έψιλον. Όλοι το κάνουν λάθος. Μ’αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων και να απολαμβάνω ατελείωτους κλαυσίγελους σε περιόδους που το πάτωμα είναι η μόνη παρέα μου. Αγαπώ την πόλη μου γιατί μου θυμίζει λίγο εμένα. Σαν να είμαι απρόσιτη, λίγο Drama Queen, λίγο προστατευτική, πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις. Είμαι εθισμένη στην μουσική και τα γλυκά. Α! Και τον σκύλο μου τον Ζάρκο!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found