to top

eat – think – love

Σήμερα θα φτιάξω μοσχάρι. Καλό το λαδερό δε λέω αλλά και το τσιτσί ακόμα καλύτερο!, μπάφιασα με τα λαχανικά. Έχω την άλλη την τρελή 5 μέρες τώρα που μένει εδώ και με έχει πεθάνει στα υγιεινά! – να κάνουμε δίαιτα! να τρώμε σωστά! Δε θέλω μαναμ, αγαπώ την χοληστερίνη μου, jetaime τριγλυκερίδια, γουστάρω την κοιλίτσα μου!! Είναι sexy!

Έτσι μου είχε πει να λέω η κυρά Δέσπω, φίλη της μάνας μου – από τα παλιά – γεμάτη σοφία του πεζοδρομίου και της ζωής! Πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι, νύχια βαμμένα κόκκινα και ταυτότητα χρυσή – του μακαρίτη – που ποτέ δεν την έβγαζε! Ο άνθρωπος είναι η ψυχή, το σώμα είναι ένα μέσον, πρόσεχε την ψυχή σου και το σώμα θα ακολουθήσει!!!

Μιλούσαμε πάρα πολύ συχνά, μου άρεσε να την ακούω, είχε τον τρόπο της.. θυμάμαι να με έχει πετύχει σε περίοδο πατώματος, σε φάση τελευταία. Χωρισμός μετά από 3 χρόνια σχέση! Είναι απόγευμα, είμαι στην κουζίνα με ύφος – ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΜΟΥ – με πλησίαζε, σκύβει κοντά μου και την ακούω να μου λέει επιτακτικά: Πόσο σε λυπάμαι! Να είσαι νέος, να έχεις όλη τη ζωή μπροστά και να την χάνεις! Κρίμα! Όχι για σένα αλλά για τα νιάτα σου! Κρίμα…

θυμάμαι ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από πλευρά μου – ήμουν απλά σε κατάσταση – ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΨΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Τελικά είχε δίκιο! Η ζωή είναι πιο όμορφη από οτιδήποτε άλλο για να μπω στη διαδικασία να την αφήσω να φύγει μακριά! Κάθε μέρα που περνά, μετρώ σχεδόν αντίστροφα! δεν είμαι στην εκκίνηση, είμαι πιο μετά από τη μέση & πιο κοντά στον τερματισμό! Όσο κι αν δεν θέλω, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Εκεί λοιπόν έρχεσαι να αποφασίσεις, τι θες; πως το θες; Αξίζει τελικά;

Πως επιλέγεις να περάσεις την μέρα σου σήμερα; με θλίψη; με μιζέρια; γιατί; τι δε σου έδωσε η ζωή και το κλαις; Αντίθετα, σου έκανε την τιμή να σου γνωρίσει τον έρωτα! να σε βάλει για τα καλά μέσα σ αυτόν! Σου έδειξε απλά όλες του τις πλευρές! Τις ανθρώπινες! το έζησες! Πόσο πιο τυχερός άνθρωπος να είσαι; Όταν κατάφερες στην ζωή σου να ενεργοποιήσεις όλα σου τα συναισθήματα; και εσύ επιλέγεις να κλαίς!!! Τελικά ναι, είναι κρίμα!

Είναι άδικο να χαλάς χρόνο σε αρνητικά συναισθήματα που σε φθείρουν ή σε πάνε πίσω! Άφησε τα – στα γεράματα θα έχουμε πολλά φασκόμηλα να πιούμε και να τα λέμε! Τότε όμως! Τώρα βγες και ζήσε! Βγες και ψάξε αυτή τη δύναμη που μπορεί να σου δώσει ένας έρωτας, ένας άνθρωπος, μια σχέση!! Κρίμα να μην!

Κοκκινιστό θα το κάνω το μοσχάρι με μακαρόνια! Να έρθει να φάει η άλλη να ισιώσει, να πιάσει λίπος μαναμ πάνω της! Μπόλικο τυρί & άντε γεια!!! γιατί καλή και η μιζέρια στο φαΐ, με βραστά, άνοστα πράγματα αλλά κάπου κάπου, να μην ξεχνάμε ότι και τα καλύτερα υπάρχουν, απλά ξεχνάμε να τα μαγειρεύουμε!

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found