to top

Zεστή πατατοσαλάτα με παστό χοιρινό, μετσοβόνε & σιναπόσπορο

Υλικά:

5 πατάτες, 100γρ παστό Μετσοβόνε κομμένο σε κύβους, 1 κρεμμυδάκι, 1 κτγ. Σιναπόσπορο, 50ml ελαιόλαδο, 10 φύλλα βασιλικού, 1 κτγ. μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό σε χαμηλή φωτιά. Όταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε ,αφαιρούμε τη φλούδα, τις κόβουμε σε κύβους και τις βάζουμε σε ένα μπολ..Σ ένα μπλέντερ βάζουμε το ελαιόλαδο, μουστάρδα, βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε.. Στο μπολ με τις πατάτες προσθέτουμε το φρ. κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο,  το τυρί, το σινάπι, το αρωματικό λάδι βασιλικού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε…
αφού γίνουν ένα σώμα είναι έτοιμο για σερβίρισμα…

Βαγγέλης Αγαπητός

Αν κάποιος συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Αγαπητό, πρέπει να προσέξει κάποια πράγματα: να μην του μιλήσει το πρωί, να μάθει πως πίνει τον καφέ του, να μην του μιλήσει στη συνέχεια & να γνωρίζεις τι σημαίνει το ΚΤΓ ( κουταλάκι του γλυκού). Λάτρης της μπάλας είτε ποδοσφαιρικής, είτε του μπάσκετ. Γέννημα θρέμμα κέντρου, δεν θέλει να φύγει από κει, ότι και του λένε. Η μαγειρική είναι τέχνη θα σου πει, η ικανοποίηση όταν κάποιος απολαμβάνει ένα πιάτο του είναι τεράστια.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following