Η καπνιστή μπριζόλα είναι από τα πιάτα, που αν το πετύχεις σωστά δεν το ξεχνάς ποτέ και για κανένα λόγο δεν το συγκρίνεις με κάτι άλλο – κατηγορία από μόνο του. Στο αγαπημένο μας στέκι Brokies, o chef Εμμανουήλ Πυθάρας, ετοίμασε καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, με πατάτες bravas και όλο αυτό το συνοδεύει με σάλτσα μελιού. Αν πιστεύετε ότι θα φάτε κάτι καλύτερο, κάπου αλλού, παρακαλούμε, ενημερώστε μας…
→ Καπνιστή χοιρινή μπριζόλα, με πατατες bravas και σαλτσα μελιου, μπύρα παγωμένη και καλή μας όρεξη..