Όλοι μας έχουμε φάει κάποια στιγμή μια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα. Τόσο νόστιμη και κλασσική, που σχεδόν θα μπορούσε να είναι και βαρετή πια! Ο chef Εμμανουήλ Πυθάρας μας δίνει μια άλλη πρόταση. Κρατάει την βάση με ποικιλία σαλατικών από λόλες και γαλλικό μαρούλι, καθώς και την παρμεζάνα αλλά προσθέτει προσούτο αφυδατωμένο, φουντούκια και πράσινο μήλο. Όλα αυτά θα αναμειχθούν με vinaigrette μουστάρδας Παπαδημητρίου και μέλι. Αν πιστεύετε ότι έχετε φάει κάτι παρόμοιο, τότε δεν έχουμε κάτι να πούμε..
→ Η πρόταση είναι να συνοδέψετε αυτή τη σαλάτα με ένα ωραίο ποτήρι λευκό κρασί. Θα αναδείξει τα αρώματα από την παρμεζάνα και του αφυδατωμένο προσούτο ιδιαίτερα.