Την “παλιά ιστορία” παλαίωσης ποτού αναβιώνουμε στις μέρες μας. Είναι η νέα τάση της ωρίμανσης της ισορροπίας και ομοιογενοποίησης ενός κοκτέιλ, σε δρύινα καπνιστά βαρελάκια, είτε Γαλλικά, είτε Μεξικάνικα!! Αφήνοντας λοιπόν κάποιο κοκτέιλ να ξεκουραστεί το λιγότερο πέντε εβδομάδες μέσα στο βαρελάκι, δίνουμε στο ποτό μας το μέγιστο αποτέλεσμα του χρώματος, αρώματος και γεύσης!Ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού το ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπως ξέρουμε και μας δίνει εκείνα τα συστατικά ( τανίνες, βανίλια άρωμα ξύλου ή καπνού) που κάνουν ένα aged cocktail vα ξεχωρίζει και να δώσει έμφαση στις αισθήσεις μας..
→ Εξερευνήστε αυτή τη διαδρομή και γευτείτε τον “μαγικό κόσμο” των barrel aged cocktails στο Liquid Gastropub, στη Σύρο.