to top

Justasyoudreamtit – Η έμπνευση έρχεται από τα ίδια τα παιδιά, από τις ιδέες και τις ζωγραφιές τους

Την Έφη / justasyoudreamtit την γνώρισα πριν από ένα χρόνο και θυμάμαι σαν να ήταν χθες το τεράστιο χαμόγελο της και την θετική της στάση απέναντι στο καθετί, μα πάνω από όλα στη ζωή. Όταν μια μέρα είδα δείγμα της δουλειάς της ενθουσιάστηκα και χάρηκα αφάνταστα. Η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί ευτυχώς ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που κυνηγούν το όνειρο τους και κάνουν δουλειά κάτι που αγαπούν πολύ. Κι αυτό τελικά φαίνεται στο προϊόν τους μα και στην ψυχή τους.

 

 

Πως προέκυψε η ιδέα Justasyoudreamtit;
Προέκυψε από αγάπη. Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε στην ζωή ο γιος μου! Ήθελα να του φτιάξω πράγματα για κείνον,για το δωμάτιό του που θα ήταν μοναδικά, ξεχωριστά, δικά του, όχι κάτι τυποποιημένο. Αυτό βέβαια συνεχίστηκε και στα ανήψια μου και σε παιδιά φίλων και κάπως έτσι δημιουργήθηκε και η ιδέα. Το όνομα βέβαια ήρθε αργότερα όταν ο γιος μου πιο μεγάλος πια, μετά από μία ακόμα “παραγγελία” του, με κοίταξε και μου λέει “μαμά είναι όπως το ονειρευόμουν!”

 

Πόσο δύσκολο είναι να μπορέσεις να κατανοήσεις και να μπεις στο μυαλό ενός πελάτη σου που θέλει από εσένα να του προσφέρεις την τέλεια μέρα;
Να πω την αλήθεια,δεν αντιμετωπίζω κάποια ιδιαίτερη δυσκολία και χαίρομαι για αυτό. Αντιμετωπίζω τον πελάτη ως έναν φίλο που φτιάχνουμε μαζί την ομορφότερη μέρα του ,είτε αφορά το γάμο, είτε αφορά τη βάφτιση του παιδιού του.

• Από τη φύση μου είμαι πολύ φιλικός άνθρωπος και κάνω τον άλλον να αισθάνεται άνετα.Ξέρεις, σαν φίλοι, που απλά μέσα από κουβέντα βοηθάς να κάνεις την μέρα έτσι όπως θα θέλει να την θυμάται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να δαπανήσει τεράστιο ποσό. Όταν το καταφέρεις αυτό, όλα έρχονται πολύ όμορφα!

 


Έχοντας σχεδόν κλείσει χρόνο το Justasyoudreamtit πιστεύεις πως βρήκες ένα κομμάτι του εαυτού σου μέσα σε αυτό που δεν ήξερες ότι υπήρχε;
Ναι…σίγουρα ! Αυτός ο χρόνος μου έμαθε πολλά. Ανακάλυψα πράγματα για τον εαυτό μου που δεν τα είχα συνειδητοποιήσει πιο πριν. Πρώτα από όλα να είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και να προχωράω, παρ’ όλες τις δυσκολίες.

• Η ενασχόλησή μου με αυτού του είδους τη δουλειά,μου έδειξε ότι η φαντασία δεν έχει όρια,οτι σε καθοδηγεί. Με έμαθε κάθε μέρα μέσα από τη δουλειά μου να ανακαλύπτω πτυχές του εαυτού μου και να τις αγαπάω.

 

Ποιες οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις ως ελεύθερος επαγγελματίας;
Δυσκολίες δυστυχώς υπάρχουν, για όλους όσους κάνουν το βήμα να προχωρήσουν και να δημιουργήσουν κάτι δικό τους στις μέρες μας. Το φορολογικό καθεστώς και οι εισφορές είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσεις όταν ειδικά είσαι στο ξεκίνημά σου και προσπαθείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να κάνεις τα πρώτα σου βήματα. Θέλει υπομονή και να μην το βάζεις κάτω, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κοιτάς με αισιοδοξία μπροστά!

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο σου;
Το πιο μεγάλο όνειρο όσο αφορά τη δουλειά μου, είναι να βλέπω στο μέλλον ακόμα περισσότερες δημιουργίες μου σε παιδικά δωμάτια, να αποτελώ όλο και συχνότερα μέρος στις σημαντικότερες στιγμές-μέρες των ανθρώπων. Και γιατί όχι, να βλέπω τη δουλειά μου σε βιτρίνες μαγαζιών!

 

♥ Λατρεύω αφάνταστα τη διαδικασία όλη! Πως από την ιδέα περνά στο σχέδιο, σε ένα απλό χαρτί και γίνεται κάτι χειροπιαστό. Κάτι δικό μου, ένα κομμάτι του εαυτού μου, που πάντα δίνω σε ό,τι δημιουργώ ♥

 

Από που αντλείς έμπνευση για να δημιουργείς;
Από τα ίδια τα παιδιά, από τις ιδέες και τις ζωγραφιές τους. Είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής μου. Η φαντασία που έχουν είναι αστείρευτη! Τα όνειρα που έχουμε όλοι μας είναι καθοριστικά.

 

Σε ποιο κοινό απευθύνεται το Justasyoudreamtit; 
Σε όλους. Από τα νέα ζευγάρια που ξεκινούν τη κοινή τους ζωή, τη μαμά, τη θεία, το παππού, τη νονά, σε όλους όσους θέλουν να χαρίσουν κάτι μοναδικό που θα είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Τι αγαπάς πολύ στη δουλειά σου;
Αυτό που αγαπάω περισσότερο είναι ότι 100% φτιαγμένο από μένα. Από τη σκέψη μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα. Δημιουργημένο από τα χέρια μου. Λατρεύω αφάνταστα τη διαδικασία όλη! Πως από την ιδέα περνά στο σχέδιο, σε ένα απλό χαρτί και γίνεται κάτι χειροπιαστό. Κάτι δικό μου, ένα κομμάτι του εαυτού μου, που πάντα δίνω σε ό,τι δημιουργώ.

 

Μπορείς να μας πεις μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έζησες σε έναν γάμο που οργάνωσες;
Ένα ζευγάρι ήρθε δέκα μέρες πριν από τη τέλεση του γάμου του καθώς ο υπεύθυνος του στολισμού απλά τους είχε μόλις ανακοίνωσει ότι δεν μπορούσε να το αναλάβει τελικά. Καταλαβαίνεις το τi αγχος και στεναχώρια είχε η οικογένεια.

• Μία κοινή μας φίλη, μας έφερε σε επαφή και ανέλαβα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να οργανώσω όλο το στολισμό. Τελικά όλα κύλησαν υπέροχα στο μυστήριο και λίγο πριν αρχίζω και μαζεύω, καθώς το ζευγάρι έβγαζε φωτογραφίες, ήρθε η μητέρα της νύφης και μου έδωσε μία από τις πιο ζεστές αγκαλιές που έχω δεχτεί. Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά. Η φωτογραφία με το ζευγάρι αυτό είναι από τις αγαπημένες μου.

 

 

 

Τι υπάρχει πάντα στο ψυγείο σου;
Χαχαχa, λοιπόν πάντα γάλα, γιαούρτια και απαραιτήτως αναψυκτικά για μένα!

 

Ένα αστείο περιστατικό που σου έχει συμβεί με κάποιον πελάτη σου;
Είμαι σε βάφτιση και έχουμε στήσει με το φωτογράφο το κουτί του νονού σε φυσικό τοπίο.Ιδέα του φωτογράφου να βγάλει τον μεγάλο αδελφό φωτογραφίες με τη λαμπάδα, καθώς αυτός θα την κρατούσε κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Έτσι λοιπόν βγαίνουν οι φωτογραφίες και ο μικρός θεωρεί ότι έχει εξετελέσει το καθήκον του, το ίδιο και η λαμπάδα, άρα είναι περιττή. Θυμάμαι το ύφος όλων μας, καθώς βλέπουμε την λαμπάδα να μετατρέπεται σε σπαθί στα χέρια του μικρού! Το αποτέλεσμα; Μπορείτε να το φανταστείτε!!

 

Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα social media στη δουλειά σου;
Το σημαντικότερο θεωρώ στις μέρες μας. Είναι κινητήρια δύναμη, κακά τα ψέματα. Σου δίνεται η δυνατότητα να σε γνωρίσει ο κόσμος, να δείξεις ποιος είσαι και τι κάνεις, να διαφημίσεις την δουλειά σου, ανεξαρτήτως το πού βρίσκεσαι..

• Όλα είναι τόσο κοντά σου, απλά μέσα από αυτές τις εφαρμογές, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

 

Για περισσότερη μαγεία justasyoudreamtit: 
Facebook: πατήστε εδώ
Site: πατήστε εδώ
Instagram: πατήστε εδώ

 

Φωτογραφιση :Artemis alexopoulou photography

Λίνα Καλογερέα

Λίνα Καλογερέα. Το Ρε στο επίθετο με έψιλον. Όλοι το κάνουν λάθος. Μ’αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων και να απολαμβάνω ατελείωτους κλαυσίγελους σε περιόδους που το πάτωμα είναι η μόνη παρέα μου. Αγαπώ την πόλη μου γιατί μου θυμίζει λίγο εμένα. Σαν να είμαι απρόσιτη, λίγο Drama Queen, λίγο προστατευτική, πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις. Είμαι εθισμένη στην μουσική και τα γλυκά. Α! Και τον σκύλο μου τον Ζάρκο!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found