to top

wanna b vintage?

wanna b vintage

Vintage είναι ένας χαρακτηρισμός για αντικείμενα ή γενικότερα για μια διακόσμηση η οποία είναι αντικέ, δηλαδή παλαιού στυλ – χρησιμοποιημένα.   

Σ ένα σπίτι με μοντέρνα διακόσμηση, μπορούμε να έχουμε 1 ή 2 κομμάτια, που θα ξεχωρίζουν στο χώρο & και θα δίνουν μια άλλη αισθητική. Τον όρο vintage τον συναντάμε σε όλα τα είδη – αντικείμενα, κορνίζες, ρολόγια, βάζα, έπιπλα, καρέκλες, φωτιστικά. Εσείς διαλέξτε πιο είναι αυτό που θα ταιριάξει με το υπόλοιπο σύνολο και δώστε του την θέση που θα το αναδεικνύει περισσότερο.

 

 

θα μπορούσατε να κάνετε και ένα ολόκληρο δωμάτιο με vintage διακόσμηση – διάθεση, απλά προσέξτε τις υπερβολές. Κάθε εποχή είχε τα στοιχεία της, κάθε δεκαετία είχε τα χρώματα της, τα φωτιστικά της, τα υφάσματα της. Βρείτε την περίοδο που θέλετε και τολμήστε.

 

 

O παράδεισος για τέτοια αντικείμενα, μικροέπιπλα, φωτιστικά, βιβλία, καθρέφτες κ.α. στην Αθήνα, είναι στο παζάρι, που γίνεται κάθε Κυριακή,  στο Μοναστηράκι.

Πέννυ Ανταλουδάκη

Ειμαι η Πηνελοπη που τη φωνάζουν Πεννυ και επίσης αυτη που με φωνάζουν γνωστοί και άγνωστοι ,όταν θέλουν αυτό το "κατι" που μπορεί να τους αλλάξει το χώρο τους. Απο πάντα έκανα εικόνες απο το κάθε τι που μου τραβούσε την προσοχή και το έκανα νοερά δικό μου ,μέσα στο σπίτι μου,έξω απο αυτό ,με λίγα λόγια φτιάχνω πάντα το σκηνικό που θέλω να με περιβάλλει! Αγαπώ τα ταξίδια,τη μουσική,τις επισκέψεις σε μουσεία ,τις ταινίες.Θελω να μπορώ να αλλάζω συχνά τα έπιπλα,τα χρώματα ανάλογα με τη διάθεση και με την εποχή...κατι με χρυσόσκονη για τα Χριστούγεννα ,ζωντανά χρώματα την άνοιξη ,κοχύλια το καλοκαίρι !Γιατι η ζωή μας ειναι σύντομη και ειναι ωραίο να μπορούμε να την κάνουμε όμορφη!!

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found