Κατεβαίνοντας την Πανεπιστημίου και στο ύψος της Χαριλάου Τρικούπη – δεξιά μας – συναντάμε το Αιγαίον. Είναι ένα μεγάλο ημιυπόγειο – σχεδόν – που σερβίρει από τους καλύτερους λουκουμάδες της πόλης..
→ Το πρώτο τηγάνι πήρε φωτιά το 1926 και από τότε για 90 χρόνια, το Αιγαίον σερβίρει συνέχεια.
Ιδιαίτερο του καταστήματος είναι η τελευταία ανακαίνιση, που έγινε κάπου στη δεκαετία του ’80 – αυτό από μόνο του, φτάνει να κάνει το χώρο πιο.. vintage αν μου επιτρέπεται.. Όλα του τα προϊόντα είναι εξαιρετικά, απλά δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο λουκουμά, που ως γνωστόν αγαπάμε.
Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι η επιχείρηση – μετά από τόσα χρόνια – παραμένει οικογενειακή υπόθεση.