to top

Θέατρο του Νέου Κόσμου // Πρόγραμμα παραστάσεων 2022-2023 // + προσφορά 9 ευρώ από σήμερα έως τις 25 Σεπτεμβρίου

Το ελληνικό θέατρο κάνει άλλη μια επανεκκίνηση. Μαζί του και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, φρεσκοβαμμένο και ανακαινισμένο, έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του σε συνθήκες, ευχόμαστε, κανονικότητας, όποια κανονικότητα μας αναλογεί σ’ αυτή τη γωνιά του κόσμου που ζούμε και εργαζόμαστε. Όπου ο πολιτισμός, ο σύγχρονος πολιτισμός, παλεύει με προβλήματα κάθε λογής κι όμως δεν το βάζει κάτω. Ή έτσι νομίζουμε.

Συνεχίζουμε λοιπόν, με τον τρόπο που μας έχει γνωρίσει και μας έχει εμπιστευτεί το κοινό, ανοιχτοί στο καινούριο. Παλαιότεροι και νεότεροι, σε αέναη αλληλεπίδραση, κρατώντας αυτό το χώρο καλλιτεχνικά ζωντανό. Από τον Οκτώβριο ως τον Ιούνιο, 15 παραγωγές στις τρεις αίθουσες του θεάτρου συν τα δευτερότριτα στο Καρέζη, όπου είχαμε ξαναβρεθεί προ covid. Με έμφαση σε σύγχρονα έργα, ελληνικά και ξένα και με κριτήριο τα πρόσωπα: τους σκηνοθέτες και τη ματιά τους και φυσικά τους συνεργάτες τους. Με ρίσκο. Αλλά χωρίς ρίσκο δε γίνεται τίποτα, ούτε στη ζωή ούτε στην τέχνη. – Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

 

 

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου πρόκειται να παρουσιάσει την περίοδο 2022-2023 ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερα πλούσιο, με παραγωγές, συμπαραγωγές και συνεργασίες, που θα βρουν στέγη όχι μόνο στη σταθερή του έδρα (Αντισθένους 7), αλλά και στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, το Θέατρο του Νέου Κόσμου δίνει και φέτος τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να προμηθευτεί εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του στη μοναδική τιμή των 9€! Η προσφορά ισχύει για αγορές εισιτηρίων που θα γίνουν στο διάστημα 13-25 Σεπτεμβρίου και αφορά όλες τις παραγωγές που εντάσσονται στο φετινό του ρεπερτόριο.

Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων στο www.nkt.gr και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας! 
Για τα εισιτήρια σας, πατήστε εδώ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, από 13 μέχρι 25 Σεπτεμβρίου, το ταμείο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7, Αθήνα) θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ (τηλ: 210 9212900).

 

 

Urban Life

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following