to top

Θεατρικές παραστάσεις που ξεκινάνε σε λίγες μέρες ή επιστρέφουν

Θεατρικές παραστάσεις που ξεκινάνε σε λίγες μέρες ή επιστρέφουν

Τι συμβαίνει όταν δύο influencers βρίσκουν τον Προμηθέα στον Καύκασο; #FREE_PROMΕTHEUS. Η «δικαστική» κωμωδία παραλόγου για δεύτερη χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη.

Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο sold out παραστάσεων η παράσταση #FREE_PROMETHEUS της ομάδας Fem Tettix (Θύμιος Διαμάντης, Ίρις Κατσούλα, Μαρία Παπαϊωάννου) επιστρέφει στο Studio Μαυρομιχάλη τον Οκτώβριο, κάθε Τετάρτη για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/free-prometheus/


Η ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΓΑΤΑ του Τενεσί Ουίλιαμς, πρεμιέρα: 24 Οκτωβρίου στο θεάτρο Αθηνά.

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος σκηνοθετεί ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας δραματουργίας τη “Λυσσασμένη Γάτα” του Τενεσί Ουίλιαμς από τις 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αθηνά.

Προπώληση: https://tickets.public.gr/theater/i-lyssasmeni-gata/


Η θεατρική ομάδα ΝΟΚ – ΑΟΥΤ επιστρέφει μετά το “Και τώρα οι τρείς μας” στο θέατρο 2510 με μια ολόφρεσκια λαϊκή κωμωδία !

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ, μια κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη, μια σκηνοθεσία του Θοδωρή Τούμπανου. Από 21 Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή στις 21:00 και Σάββατο στις 19:00 για λίγες παραστάσεις!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6955813366


Οι “Σπυριδούλες” της Νεφέλης Μαϊστράλη, επιστρέφουν στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Από την ομάδα των 4Frontal.

Οι “Σπυριδούλες” της Νεφέλης Μαϊστράλη, η παράσταση της αγαπημένης θεατρικής ομάδας 4Frontal που συ-σκηνοθέτησαν οι Θανάσης Ζερίτης και Χάρης Κρεμμύδας, μετά από μία θριαμβευτική σειρά παραστάσεων στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2023 επιστρέφουν και επαναφέρουν στη σκηνή τις φωνές των γυναικών που υπήρξαν ψυχοκόρες και οικιακές εργάτριες, τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, παλεύοντας για την αυτοδιάθεσή τους.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/spyridoules-1/


Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου Ταχτσή, για 4η χρονιά στο θέατρο Eν Αθήναις.

«Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου Ταχτσή» (βασισμένη στη ζωή της μητέρας του Κώστα Ταχτσή) με την Ράνια Σχίζα στον ομώνυμο ρόλο, που επιστρέφει για 4η χρονιά, και θα παρουσιάζεται στο θέατρο Εν Αθήναις.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/i-mana-aytounou-elli-zaxou-taxtsi/


Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα, σε σκηνοθεσία Ερμίνας Κυριαζή & Γιώργου Νινιού, 3ος Χρόνος Παραστάσεων.

Ο καινούργιος θεατρικός μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα», που χάρισε στον Γιώργο Νινιό το βραβείο καλύτερης αντρικής ερμηνείας για το 2022 από τους αναγνώστες της Athens Voice, επιστρέφει, μετά από μια θριαμβευτική περιοδεία, στη σκηνή του Θεάτρου Σταθμός.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/tsitax-i-erimia-tou-termatofylaka-3os-xronos/

 

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found