to top

Θεατρικές παραστάσεις που περιμένουμε

Θεατρικές παραστάσεις που περιμένουμε

Η θεατρική σεζόν 2024/2025 έχει ξεκινήσει με κάποιες θεατρικές παραστάσεις να έχουν ήδη ανοιξει αυλαία. Επιλέξαμε 6 παραστάσεις που περιμένουμε να ξεκινήσουν και σας τις προτείνουμε.

 

ΛΑΒ – Πρεμιέρα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 

«ΛΑΒ» (Luv), η βραβευμένη κωμωδία του Μάρεϊ Σίσγκαλ, παρουσιάζεται από τις 14 Οκτωβρίου, στο θέατρο Μικρό Παλλάς, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σε σκηνοθεσία Ευδόκιμου Τσολακίδη.

Το «τρίγωνο» των πρωταγωνιστών αποτελούν οι: Ηλίας Βαλάσης, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/theatro-mikro-pallas/lab-luv/ 

 


Η ΔΕΞΙΑ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ – Πρεμιέρα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 

Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη σπαρταριστή κωμωδία «Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ-Παντελής» του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου, στο Μικρό Παλλάς! Μαζί του στη σκηνή οι: Ελένη Καστάνη, Γιώργος Δεπάστας, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Γιώργος Βουρδαμής, Απόστολος Καμιτσάκης, Γιώργος Κορομπίλης, Μαρία Καραβά.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/mikro-pallas/i-deksia-i-aristera-kai-o-kyr-pantelis/

 


Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΌΣΜΟΣ – Πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης Antonio Latella, σκηνοθετεί τον “Γυάλινο Κόσμο” του Τενεσί Ουίλιαμς, στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ Φρυνίχου 14, Πλάκα.

Στον ρόλο της Αμάντα η Μαρία Καλλιμάνη.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/gyalinos-kosmostoutenesi-oyiliams/

 


MATILDA – The Musical – Πρεμιέρα το Σάββατο 16 Οκτωβριου

‍Tο πολυβραβευμένο μιούζικαλ “MATILDA” έρχεται στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου!

Από το 2011 μέχρι σήμερα, η πολυσυζητημένη παράσταση έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας τους κριτικούς και το κοινό στο West End, το Broadway και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/matilda-the-musical/

 


ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ή ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΟΝΗΤΗ – Πρεμιέρα 9 Οκτωβριου

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δραματική κωμωδία «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή», στο θέατρο Βρετάνια, τη θεατρική σεζόν 2024-2025. Με υποψηφιότητες στα βραβεία Tony και στην τελική λίστα των φιναλίστ για το Βραβείο Pulitzer το 2010, το έργο έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο τύπο.

Προπώληση: https://www.ticketmaster.gr/sto-diplano-dwmatio-h-to-ergo-toy-donhth_sen_2006773.html

 


ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ – Πρεμιέρα 31 Οκτωβριου

Βασισμένο στο θεατρικό έργο «Πυγμαλίων» του George Bernard Shau! Η «Ωραία μου κυρία», το μιούζικαλ των μιούζικαλ, με τη συγκινητική ιστορία, το χιούμορ, τα πασίγνωστα τραγούδια, τα δεκάδες βραβεία παγκοσμίως μεταξύ των οποίων, 9 βραβεία OSCAR , 9 βραβεία TONY και 4 OLIVIER, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην αυθεντική του μορφή.

Προπώληση: https://www.more.com/theater/my-fair-lady-oraia-mou-kyria/

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found