to top

Όταν ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου, στη σκηνή του Faust

Όταν ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου, στη σκηνή του Faust

Εδώ και κάποιες Δευτέρες, στη σκηνή του Faust, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, παρουσιάζει τραγούδια αγαπημένα, δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών, που κατά καιρούς έχει αγαπήσει και εκείνος όπως και εμείς!

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος φιλοξένησε μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, την Άντζελα Δημητρίου!

 

Αν ακόμα ψάχνεις για το ποιος είναι ο Γιάννης Χριστοδούλου, θα σου πω δυο πράγματα, που πρέπει να γνωρίζεις:

• Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Χάρις Αλεξίου,  Γιάννης Πάριος, Γιώργος Νταλάρας, Μαρινέλλα, Δημήτρης Μητροπάνος, Τάνια Τσανακλίδου, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου, Πάνος Μουζουράκης κ.α.

• Πολυ πιθανό να είσαι από αυτούς που έχουν κάνει παρέα μαζί του – μέσα από τα τραγούδια του – απλά δεν είχατε συστηθεί. Ψάξε λίγο.

 

Το πρώτο μέρος της παράστασης κύλησε μαγικά! Ο Γιάννης στο πιάνο, μελωδίες και στίχοι που μας έχουν συντροφέψει κατά καιρούς και το Faust sold out! Διάλειμμα!

Ο Αντώνης Ανδρικάκης προλογίζει και παρουσιάζει την Lady. Η Άντζελα Δημητρίου χαλαρή, ειλικρινής, μίλησε για το πρώτο 45αρι της, τις μεγάλες συνεργασίες της, τη ζωή της, τα δύσκολα και τα εύκολα…

Όταν ξεκίνησε να τραγουδάει δε, θύμισε στο κοινό, γιατί όλα αυτά τα χρόνια, είναι μια διαχρονική αξία στο λαϊκό τραγούδι (αν κάποιος μου έλεγε ότι  θα ακουγόταν μέσα στο Faust, το Φωτιά στα Σαββατόβραδα, από την Άντζελα Δημητρίου, θα έλεγα ότι μου κάνουν πλάκα), κι όμως.. Ήταν από τις ωραιότερες βραδιές, με μια συνάντηση, που πραγματικά, μόνο τα καλύτερα μπορούσε να δώσει..

Η βραδιά έκλεισε σχεδόν, με το τραγούδι που έχει γράψει ο Γιάννης για την Άντζελα (αυτό κι αν το περιμέναμε) και με την υπόσχεση, ότι τα καλύτερα έρχονται.

• Είναι μαγικό, να βλέπεις νέους καλλιτέχνες να δημιουργούν και πιο παλιούς, να τους στηρίζουν και να προχωράνε μαζί.. Από τα καλύτερα live στην πόλη..

 

Επόμενες καλεσμένες:
16/12 Πέννυ Μπαλτατζή
23/12 Ζωή Παπαδοπούλου

 

FAUST
ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: +30 210 3234095

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 8€

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found