to top

Μουσικές βραδιές στην Αθήνα

Μουσικές βραδιές στην Αθήνα

Μουσικές βραδιές στο κέντρο της πόλης και όχι απαραίτητα Παρασκευή ή Σάββατο. Προτείνουμε 3 live από καλλιτέχνες που αγαπάμε, ακολουθούμε και που ξέρουμε ότι και εσείς, θέλετε να τους ακούσετε.

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Anodos Live Stage

“‘Επιστρέφω στην ‘Ανοδο με λαχτάρα να ανταμώσουμε ξανά. Να συναντηθούμε και να επιτρέψουμε για κάποιες ώρες το τραγούδι να αποτελέσει την αφετηρία μας και τον προορισμό μας.

Τα Σάββατα και τις Κυριακές που μαζεύονται οι άνθρωποι και μπλέκουν στιγμές, θα είμαστε εκεί να σας φιλοξενήσουμε και να σας τραγουδήσουμε Φέρνω τα τραγούδια μου και ότι αγαπώ και σας περιμένω στο ανανεωμένο Anodos Live Stage.”….Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 

Τη μουσική διεύθυνση της παράστασης έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου.
Στην παρέα της Ανόδου θα βρεθεί η Ελπίδα Γαδ.

Μαζί με την Ελεωνόρα επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι αγαπημένοι της συνεργάτες μουσικοί: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – κιθάρες, Σπύρος Νίκας – σαξόφωνο, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος – Νυκτά Έγχορδα, Βασίλης Νησσόπουλος – Μπάσο,

Μιχάλης Ασίκης – Πλήκτρα, Μιχάλης Καπηλίδης – Τύμπανα, Βαχάν Γκαλστιαν – Παραδοσιακά Πνευστά, Ντίνος Χατζηϊορδάνου – Ακορντεόν, Φίλιππος Βασιλόπουλος – ταραμπούκα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Σχεδιασμός – Προγραμματισμός Φωτισμού: Σπύρος Κουρκουμέλης

 

«Άνοδος» από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο ανανεωμένο Anodos Live Stage.

 

ANODOS LIVE STAGE
Πειραιώς 183, Αθήνα
Ώρα έναρξης Σάββατο: 22:30 μ.μ.
Ώρα έναρξης Κυριακή: 20:00 μ.μ.
Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων: 210.3468100


 

«Φίλα με… στη Σφίγγα»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα για τρεις ακόμα παραστάσεις στη Σφίγγα.

Το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα, που όλοι όσοι το έζησαν το αγάπησαν φανατικά, με το ένα sold out μετά το άλλο, επανέρχεται για τρεις ακόμα Δευτέρες στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Δευτέρα 17, 24 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου Καθαρή Δευτέρα με λαγάνες και αετούς!

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα : Δημήτρης Ανδρεάδης: πλήκτρα, Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόνε, Αλέξανδρος Καμπουράκης: ακορντεόν, Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόνε, Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο, Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόνε, Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο, Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι, Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι, Γιώργος Ταμιωλάκης: τσέλο, Ενορχηστρώσεις η ομάδα μουσικών..

Κοστούμια: Θοδωρής Καραγκούνης, L’A Pro atelier
Artwork : Νίκος Διακουμάκος
Υπεύθυνη προβολής + δημοσιότητας: Δέσποινα Κραουνάκη
Φωτογραφία αφίσας Σταμάτη Κραουνάκη: Παναγής Χρυσοβέργης

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.30


 

«Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπληρώνει σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, μιας πορείας γεμάτης από ιστορικές πια ηχογραφήσεις, σπουδαίες συνεργασίες – με συνθέτες, στιχουργούς, ποιητές αλλά και ομότεχνούς της ερμηνευτές- και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός των συνόρων σε θέατρα, στάδια, μουσικές σκηνές αλλά και εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους διεθνώς.  Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με μια τεράστια ερμηνευτική γκάμα που αντικατοπτρίζεται στο ευρύ της ρεπερτόριο το οποίο συνδυάζει Δύση και Ανατολή κι έχει σαφείς επιρροές από την μουσική μας παράδοση.

Τον Οκτώβριο του 2019 η Ελευθερία Αρβανιτάκη κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τα μεγάλα ταξίδια». Είναι ένας κύκλος 9 τραγουδιών σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους της Λήδας Ρουμάνη, δύο δημιουργών της νεότερης γενιάς με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Το πρώτο σίνγκλ του δίσκου με τίτλο «Οι μνήμες» ήδη κερδίζει μια σημαντική θέση στο airplay των ραδιοφώνων πανελλαδικά. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή της Πειραιώς 131 τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ με καλεσμένο τον συνθέτη τους Θέμη Καραμουρατίδη επί σκηνής.

Στην παράσταση της στην Πειραιώς 131 η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας θυμίσει τραγούδια της παράλληλης μουσικής της διαδρομής, τραγούδια που δε συμπεριλήφθηκαν στην προσωπική της δισκογραφία αλλά είχε την χαρά να ερμηνεύσει ως φιλική συμμετοχή σε δισκογραφικές δουλειές συναδέλφων, τραγούδια από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο που σφράγισε με την ερμηνεία της, αλλά και τραγούδια τρίτων που αγαπά και έχει επιλέξει να ερμηνεύει σε ζωντανές της εμφανίσεις. Ποιος δε θυμάται την ιστορική «Αναστασία» από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά ή την «Αρχή των τραγουδιών» Νίκου Ξυδάκη, ακόμα και το «Κόκκινο φουστάνι» από τους «Τρελούς και άγγελους» του Γιώργου Νταλάρα και του Σταύρου Κουγιουμτζή. Παράλληλοι δρόμοι, αλλά και δρόμοι προσωπικοί τελικά. Μεγάλα ταξίδια και δρόμοι Ελευθερίας.

«Τα μεγάλα ταξίδια και οι παράλληλοι δρόμοι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη»
Στην Πειραιώς 131 από το Σάββατο 7 Μαρτίου και για 5 Σάββατα

 

Ειδική συμμετοχή: Θέμης Καραμουρατίδης
Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη
Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Παίζουν οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα και ενορχηστρώσεις
Γιάννης Κυριμκυρίδης / πιάνο
Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο
Νίκος Μέρμηγκας / λαύτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο
Ορέστης Μπενέκας / προγραμματισμοί, πλήκτρα
Αλέξανδρος Δανδουλάκης / κιθάρες

Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας
Φωτισμοί: Γιώργος Κλαδούρης

Artwork: Αντώνης Γλυκός
Φωτογραφία Ε. Αρβανιτάκη: Κοσμάς Κουμιανός

Οργάνωση παραγωγής: Λήδα Ρουμάνη

 

Πειραιώς 131
Πειραιώς 131 – Αθήνα
Τηλ. : 2103450922

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found