to top

Κερδίστε ένα διήμερο στο Clara Hotel Resort, στο Αυλάκι της Πέτρας, Λέσβου

Κερδίστε ένα διήμερο στο Clara Hotel Resort, στο Αυλάκι της Πέτρας, Λέσβου

To ξενοδοχείο Clara Hotel Resort & Bungalows στο Αυλάκι της Πέτρας, Λέσβου, είναι ένας όμορφος τόπος διακοπών, ένα καταφύγιο πραγματικής χαλάρωσης όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 14 στρεμμάτων με θέα τα μπλε νερά του Αιγαίου.

Το Clara Hotel Resort δεν είναι ένας συνηθισμένος προορισμός. Σε ένα πραγματικά φυσικό περιβάλλον, μπορείτε να χαρείτε την άνεση, την ποιότητα, την εκπληκτική θέα και την ευζωία. Κοντά μας θα ανακαλύψετε ξανά την ηρεμία και την χαλάρωση.

Το Clara Hotel Resort βρίσκεται σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες του νησιού.
Με θέα στο Αιγαίο, την Παναγία της Πέτρας, τα δύο πανέμορφα κοντινά νησάκια, και το Κάστρο του Μολύβου, ο φιλοξενούμενος στο Clara Resort Hotel θα απολαύσει τις όμορφες παραλίες στο Αυλάκι, την Πέτρα, την Άναξο και την Εφταλού, τα γραφικά παραδοσιακά χωριά της, το όμορφο εστιατόριό της με μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις και την Ταβέρνα δίπλα στην πισίνα.

Θα βρείτε πολλές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως περιπατητικές διαδρομές, εκκλησίες και μοναστήρια, παρατηρητήριο πουλιών, γαστρονομία, ιαματικά λουτρά, καταδύσεις και ούτω καθεξής, μα πάνω από όλα, αυθεντικό φυσικό περιβάλλον και ποιότητα ζωής.

Στο πνεύμα της ανανέωσης, το Clara Hotel Resort ολοκλήρωσε το 2008 με συνολική ανακαίνιση όλων των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ενώ δημιουργήθηκε νέα πτέρυγα 10 δωματίων.

Σκοπός μας στο Clara Hotel Resort & Bungalows είναι να έχετε όμορφες και ανέμελες διακοπές.

 

 

 

ǤᎥᐯᗴᗩᗯᗩƳ 🎁🎁🎈🎈🎉🎉🎉
Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα απίστευτο διήμερο στο Αυλάκι της Πέτρας, Λέσβου, με διαμονή στο Clara Hotel Resort !! Ακολούθησε και τα 3 βήματα στο instagram:

1) Ακολούθησε το @urbanlife_gr στο instagram (πατήστε εδώ).

2) Ακολούθησε τo @Clara Hotel Resort στο instagram (πατήστε εδώ)

3) Τάγκαρε 2 φίλους σου στα comments κάτω από τη φωτογραφία!!


Καλή επιτυχία! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

[⛔️ Unfollow μετά το πέρας του διαγωνισμού συνεπάγεται τη μη δυνατότητα συμμετοχής σας σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.]

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found