to top

Εκδηλώσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου

Εκδηλώσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου

Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, είναι γεμάτο από θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, που σχεδόν καλωσορίζουν όσους γύρισαν από τις διακοπές τους αλλά και όσους έχουν επιλέξει ή αναγκαστεί να μην φύγουν από την πόλη, σε μια καλοκαιρινή – ακόμα – Αθήνα..

Το καλοκαίρι συνεχίζεται μέσα σε ανοιχτούς χώρους, με σπουδαία έργα και υπέροχες μουσικές..

 

– Ο Οιδίπους τύραννος του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.  Mετά από μια sold out περιοδεία, η παράσταση έρχεται ξανά στην Αθήνα: Δευ 26/8 – Δημοτικό θέατρο Άλσους – Ηλιούπολη, Πεμ 29/8 – Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια.

– Ο Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου, με Νικήτα Τσακίρογλου, Δημήτρη Πιατά, Kathryn Hunter, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Γεράσιμο Γενατά κι Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Τετ 28/8 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου – Παπάγου και Παρασκευή 30/08 στο Ηρώδειο.

– Η αριστοτεχνική κωμωδία “Νεφέλες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, την Τετ 28/8, στο Βεάκειο Θέατρο.

– Η ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc, σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, μετά απο μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα βρίσκεται Κυρ 25/8 – Ανοιχτό Θέατρο Γυμνασίου – Λυκείου – Ραφήνα, Δευ 26/8 – Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη – Βριλήσσια.

– Η μεγάλη επιτυχία Λωξάντρα, με την Ελένη Κοκκίδου στον ομώνυμο ρόλο, θα βρίσκεται στις 29/08 στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη – Βριλήσσια.

– Ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σκηνοθεσία και τον ομώνυμο ρόλο, θα βρίσκεται την Παρασκευή 30/8 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου.

– Ο Δον Ζουάν, με τους Νίκο Κουρή, Ζέτα Μακρυπούλια και Μάκη Παπαδημητρίου, θα βρίσκονται: Τρι 27/8 – Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Βύρωνας, Πεμ 29/8 – Βεάκειο Θέατρο, Παρ 30/8 – Θέατρο Μ. Θεοδωράκης – Αχαρνές και Σαβ 31/8 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος – Κορυδαλλός.

– Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, παρουσιάζουν ΤΟ ΤΑΒΛΙ του Δημήτρη Κεχαΐδη. Παρ 23/8 – Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο – Λαύριο, Τρι 27/8 – Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, Τετ 28/8 – Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, Πεμ 29/8 – Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος -στον Κορυδαλλό και Παρ 30/8 – Θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” – Βριλήσσια.

– Οι Γαμπροί της Ευτυχίας με τον Γιάννη Μπέζο και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα βρίσκονται: Τρι 27/8 – Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη – Βριλήσσια και Τετ 28/8 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος – Κορυδαλλός.

– Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία Σίρλεϋ Βαλεντάιν, με την Μπέσυ Μάλφα, στο Θέατρο Χυτήριο, Προαύλιο, στις Σαβ 24/8, Κυρ 25/8, Σαβ 31/8.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ στο Δελφινάριο, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΙΝΕΜΑ στο θέατρο Αλσος και Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ στο θερινό θέατρο Λαμπέτη.

 


 

– Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά την SoldOut συναυλία του στο Θέατρο Βράχων, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία και έρχεται στον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο την Δευτέρα 26/08.

– O Μάριος Φραγκούλης and Big Band Orchestra Blue Skies, στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού το Σάββατο 31/08.

– Στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής, την Τετάρτη 28/08, το «πεζοδρόμιο» βρέχεται, ξηλώνεται και χορεύει, με τον Φοίβο Δεληβοριά.

– Ο Μιχάλης και Αντώνης Φραγκιαδάκης μαζι με τους, Ψαραντώνη, Θοδωρή Κοτονιά και Παναγιώτη Σκουλα, σε μια Κρητική βραδιά, στο Βεάκειο Θέατρο – Πειραιά, την Παρασκευή 30/8.

– Την Δευτέρα, 26/08, τα Χορογραφημένα Σιντριβάνια στο Κανάλι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

 

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found