to top

Είδαμε τον Δημήτρη Σαμόλη, στο Faust την Τρίτη 27 Μαρτίου

Εκεί που ο Σαββόπουλος συνάντησε την Adele και ο Μάνος Λοΐζος τους Backstreet boys, θα μπορούσε να είχε τίτλο το προχθεσινό live,του Δημήτρη Σαμόλη, στο Faust, στο κέντρο της πόλης, αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Γνώρισα τον Δημήτρη Σαμόλη πριν λίγο καιρό, μέσα από την συνέντευξη που κάναμε για το UrbanLife.gr. Ωραία γνωριμία και από τις λίγες φορές, που γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο, νέο καλλιτέχνη, που κάτι έχει να πει, είτε μέσα από την μουσική του, είτε μέσα από την υποκριτική που υπηρετεί – με επιτυχία – τα τελευταία χρόνια!!

Η κουβέντα μας είχε κλείσει με τον Δημήτρη να μου λέει ότι θα με περιμένει στο Faust, τέλος του μήνα, στο live του. Και έτσι έγινε!!

 

Έφτασα στο Faust κατά τις 11 – το live ξεκίνησε κάπου στις 10:30! Το μαγαζί ήδη γεμάτο, με μικρά κενά ανάμεσα στους ήδη παρευρισκόμενους γι αυτούς που έχουν αργήσει. Κάπου στις 12 παρά το Faust γέμισε.

Το πρόγραμμα θυμίζει ραδιόφωνο, που αλλάζεις σταθμούς, γιατί θέλεις να ακούσεις και κάτι άλλο και όχι ένα συγκεκριμένο είδος! Από Σαββόπουλο και Μάνο Λοίζο, σε Backstreet boys, από Κατσιμιχαίους σε Spice Girls και για μετά Adele.

Τα τραγούδια παντρεμένα μεταξύ τους σε όμορφες διασκευές, που όχι απλά δεν ξενίζουν αλλά αντίθετα ξαφνιάζουν ευχάριστα, που τα άκουσες και έτσι…

Ο Δημήτρης Σαμόλης εχει φτιάξει ένα πρόγραμμα, που καταφέρνει να σου δείξει ότι η μουσική είναι μια. Είτε pop, rock είτε λαϊκό και έντεχνο!

Στέκεται στη σκηνή με αξιοπρέπεια χωρίς υπερβολές και εντυπωσιασμούς, με μια διάθεση μικρού παιδιού που κάλεσε φίλους σε μια γιορτή και ένα δυνατό χαμόγελο, μόνιμα στο πρόσωπο του!

Νομίζω ότι στο επόμενο live του Δημήτρη θα είμαι από τους πρώτους, σ’ ένα πάσο, σ’ ένα τραπεζάκι – να μπορέσω να κάτσω παραπάνω..

Ευχαριστώ! Για όλα!

 

p.s. Το Faust το γνωρίζουμε και το αγαπάμε από τότε… 
       Πρέπει να αναφέρουμε την ευγένεια του προσωπικού.. 

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following