to top

Είδαμε την παράσταση | Πάμε γι’ άλλα…. ολοταχώς με τον Τάκη Ζαχαράτο

Πάμε γι' άλλα.... ολοταχώς με τον Τάκη Ζαχαράτο

Πάμε γι’ άλλα…. ολοταχώς, στο θέατρο Άλσος. Μια ολοκαίνουργια παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, που  μας προτρέπει να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε φέτος το καλοκαίρι. 

Ένα show με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη φορά, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, με πλειάδα μουσικών και χορευτών, με έναν εξαιρετικό θίασο και την εκρηκτική Άντζελα Δημητρίου

Παρακολουθώ τον Τάκη Ζαχαράτο, χρόνια τώρα – η πρώτη φορά ήταν στο Αχ Μαρία, στα Εξάρχεια. Από τότε και κάθε φορά που παρακολουθώ μια παράσταση του Τάκη, καταλήγω στο τέλος να σκέφτομαι: ναι! αυτή είναι η καλύτερη του παράσταση! Μέγα λάθος! Η επόμενη του / πάντα. μα πάντα όμως – θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που παρακολούθησες. Αυτό τελικά καταλήγει να είναι μια από τις σταθερές αξίες, σ ένα show του Τάκη. H άλλη σταθερή αξία, είναι ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, δουλεύει, προπονείται, προετοιμάζεται και τρέχει το κατοστάρι, με αέρα και σιγουριά νικητή.

 

 

Η φετινή παράσταση τα έχει όλα! Από Aγριες Mέλισσες, Eurovision, καραντίνα, covid-19, εμβολιασμό κ.α.

Με τι να ξεκινήσω; Το επεισόδιο από τις μέλισσες; Την παρουσίαση της eurovision με τον Αλέξη Κωστάλα; Το υπέροχο αφιέρωμα στην Μadonna; Η σάτιρα του Τάκη στα δρώμενα της χώρας, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο; Τις μιμήσεις; Ολη η παράσταση χαρακτηρίζεται από εναλλασσόμενα καλογραμμένα αστεία, σωστό στήσιμο και σκηνοθετική ματιά που δεν αφήνει περιθώρια για κάτι λιγότερο του τέλειου.

Η έκπληξη όμως της παράστασης είναι άλλη. Από τις ατελείωτες μιμήσεις του Τάκη ως Άντζελα Δημητρίου μέσα στα χρόνια – μέχρι τις μηνήσεις και τα εξώδικα, ήρθε η στιγμή και η ωριμότητα, αυτοί οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες να βρεθούν στην ίδια σκηνή.

Η στιγμή της Άντζελας στο Άλσος θα χαρακτηριστεί με τον καιρό από τις πιο καλές της εμφανίσεις. Χωρίς πολλά, η Lady παίρνει το χρόνο που χρειάζεται και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Μαζί της στη σκηνή 2 σολίστες με μπουζούκι – τίποτα άλλο. Κομψή, μέσα σε μια λευκή τουαλέτα, δίνει αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά, χρόνια τώρα. Η εμφάνιση της τελειώνει με την είσοδο της Άντζελας / Τάκη…. και δε δίνω κανένα spoiler…

Η τελευταία ώρα ανήκει ολοκληρωτικά στον Τακη, τον απόλυτο one man show – γιατί είναι ο μόνος εδώ και χρόνια, που μπορεί με ένα totally black ντύσιμο, να σου κάνει το πιο εντυπωσιακό show που έχεις παρακολουθήσει ποτέ – μόνος του. Στη σκηνή μαζί του, ανεβαίνουν Χριστοδουλόπουλος, Πανταζής, Γιάννα Αγγελοπούλου, Θεοδωρίδου, Μαζωνάκης, Adele, Μελίνα, Ζωζω, Αλίκη, Βλαχοπούλου, και αλλοι τόσοι, που αν κάτσω να τους θυμηθώ δε θα φτάσει το κείμενο…

Υπέροχα κουστούμια, λιτά σκηνικά – μια που η τεράστια οθόνη στο πίσω μέρος της σκηνής, καταφέρνει και διαμορφώνει στη στιγμή, διαφορετικό σκηνικό που βοηθά στο κάθε νούμερο ανάλογα.

Η παράσταση Πάμε γι’ άλλα…. ολοταχώς, στο θέατρο Άλσος, φέτος, είναι ότι καλύτερο θα δεις – μέχρι την επόμενη.

 

• Ολο το προσωπικό, από την είσοδο μέχρι τους σερβιτόρους, είναι όλοι τους ευγενικοί και φοράνε μάσκες.

 


Ταυτότητα παράστασης:

Σύλληψη ιδέας, κείμενα, video, μουσικές επιλογές: Τάκης Ζαχαράτος
Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου
Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Ενδυματολογική επιμέλεια: Φιλίτσα Νικολαΐδη
Σκηνοθεσία video: Νίκος Σούλης
Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης
Ενορχηστρώσεις – διεύθυνση ορχήστρας: Δημήτρης Δημόπουλος
Πρωτότυπη μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Στίχοι τραγουδιών: Γιάννης Ξανθούλης

Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Ε. Τώρου – Μ. Μαγιάτης – Ε. Βλαχοπούλου

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης

Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

 

 

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ. για πληροφορίες.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: από Παρασκευή 27 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

 

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following