to top

Είδαμε Τα Ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο θέατρο CORONET

Είδαμε Τα Ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο θέατρο CORONET

Για όγδοη χρονιά, ο Γιώργος Γαλίτης παρουσιάζει την σπαρταριστή κωμωδία “Τα ραδίκια ανάποδα” σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. 

Το συγκεκριμένο έργο είναι μια ιδιαίτερη κωμωδία, που σκοπό έχει να σατιρίσει την καθημερινότητα, μέσα από κάτι που αποφεύγουμε όλοι να μιλήσουμε, τον θάνατο. Ο Γιώργος Γαλίτης παρουσιάζει 13 διαφορετικούς επικήδειους, μέσα από 13 διαφορετικούς χαρακτήρες, που ο καθένας έχει και μια διαφορετική ιστορία να πει.

Έξυπνο κείμενο, αβίαστο γέλιο και έντονο χειροκρότημα – κάτι που δεν το συναντάμε εύκολα, σε κωμωδία λόγου – σχεδόν σε κάθε σκηνή. Η σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη επιτρέπει στον Γιώργο Γαλίτη να ξεδιπλώσει το ιδιαίτερο ταλέντο του στην κωμωδία και να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τον κάθε χαρακτήρα.

Αν μέσα στα χρόνια που παίζεται, δεν το έχετε δει, χάνετε μια από τις καλύτερες κωμωδίες, αν πάλι το έχετε παρακολουθήσει παλιότερα, δεν έχετε κανένα λόγο να μην το ξαναδείτε.

 

Ταυτότητα παράστασης:

Κείμενο, Ερμηνεία, Σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Μουσική Επιμέλεια, Eνορχήστρωση: Τόλης Κετσελίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 20:13
Διάρκεια: 100 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια: 12 ευρώ και 10 ευρώ (μειωμένο)

 

Θέατρο CORONET
Φρύνης 11 & Υµηττού, Παγκράτι
Τηλ.: 210 70 12 123 & 210 70 12 511

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following