to top

ΑΡΣΕΝΙΚΟ | Έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Βασιλόπουλου στο ΦΟΥΑΡ

Έκθεση φωτογραφίας ΑΡΣΕΝΙΚΟ του Λεωνίδα Βασιλόπουλου στο ΦΟΥΑΡ

Μετά από τρεις ατομικές εκθέσεις και συμμετοχές σε ομαδικές, ο Βασιλόπουλος Λεωνίδας παρουσιάζει την τέταρτη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ΑΡΣΕΝΙΚΟ..

Η μορφή του αρσενικού, πέρα από τα φίλτρα των social, του photoshop, τα πρότυπα της μόδας! Χωρίς διορθώσεις και αλλοιώσεις!

•Το αρσενικό σαν είδος, σαν φύλο. Σαν αντικείμενο πόθου.Σαν δηλητήριο! Όπως και να το δεις, το αρσενικό, πάντα θα γοητεύει..

 

 

Βιογραφικό. 
Η πρώτη ατομική του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «εδώ», αφορούσε την Ερμούπολη της Σύρου και τις ομορφιές της, πέρα από τα επιβλητικά νεοκλασικά κτίρια και την προφανή ομορφιά της πόλης! Έψαξε και βρήκε την ομορφιά σε λεπτομέρειες, όπως μια πόρτα, ένα πόμολο, ένα παράθυρο, μια σκάλα! Η έκθεση παρουσιάστηκε στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ερμούπολης, το καλοκαίρι του 2014 και εν συνεχεία, σε χώρο στην Αθήνα!

Η δεύτερη ατομική του έκθεση φωτογραφίας, αφορούσε την Ολυμπιακή Αεροπορία και τις παλιές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου στο Ελληνικό. Ένας νέος άνθρωπος, σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, προσπαθεί να προχωρήσει, και ενώ θα περίμενε, η Ολυμπιακή να είναι δίπλα του, σαν κάτι δυνατό και Ελληνικό, βρίσκεται παρατημένη και εγκαταλελειμμένη.. Η έκθεση παρουσιάστηκε το 2015, στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ερμούπολης, σε χώρο στην Αθήνα και – με αφιερώματα – μέσα από το Βημαγκαζίνo, Athensvoice, Lifo και άλλα έντυπα μέσα…

Η τρίτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη, αφορούσε τον μύθο, πίσω από το βιβλίο του Καραγάτση «η μεγάλη χίμαιρα». Μέσα στο ίδιο το κοκκινόσπιτο της ιστορίας, ο καλλιτέχνης ψάχνει την Μαρίνα, σαν φάντασμα. Παρουσιάστηκε το 2016, στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ερμούπολης και  με αφιερωματα μέσα από το Βημαγκαζίνο και Athensvoice.

 

 

Insta: Leonidas_vassilopoulos
site: LeonidasVassilopoulos.gr

 

Εγκαίνια έκθεσης:
09/01/2020 στις 20:30

Διάρκεια έκθεσης:
07/01 έως 19/01/2020

Τρίτη έως Παρασκευή:
19:00 – 03:00
Σάββατοκυριακο:
13:00 – 03:00

 

Φουάρ / Restaurant & bar
Μητροπόλεως 72
& Χριστοπούλου 6.
(1ος όροφος)
Μοναστηράκι / Αθήνα

τηλ: ‭+30 21 0321 1381‬

Urban Life

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following