to top

6 θεατρικές παραστάσεις που επιστρέφουν

6 θεατρικές παραστάσεις που επιστρέφουν

Η Καρδιά του Σκύλου τους «χτυπάει» δυνατά στο Θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ για 2η χρονιά.

Μετά τον περσινό θεατρικό τους θρίαμβο η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά με την Καρδιά του Σκύλου του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, στο Θέατρο Κιβωτός. Πρώτη παράσταση: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. (πατήστε ΕΔΩ).

 

Τα 39 Σκαλοπάτια.
Το κωμικό θρίλερ κατασκοπείας που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία τον περασμένο χειμώνα, επανέρχεται για 2η χρονιά, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, από τις 4 Νοεμβρίου. Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο του Πάτρικ Μπάρλοου, μαζί με τρεις ταλαντούχους ηθοποιούς που ερμηνεύουν διαφορετικούς χαρακτήρες με θαυμαστή ταχύτητα. (πατήστε ΕΔΩ).

 

Άρης, της Σοφίας Αδαμίδου.
H ερμηνεία – θρύλος του Τάσου Σωτηράκη, για 7η συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο OLVIO. Από 4 Οκτωβρίου. (πατήστε ΕΔΩ).

 

Για μια Ζωή!
Η sold out κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, συνεχίζεται από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, για 2 η χρονιά, στο Θέατρο Πειραιώς 131, στο Γκάζι! (πατήστε ΕΔΩ).

 

Μπαμπάδες με ρούμι.
Η θρυλική νεοελληνική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου + Μιχάλη Ρέππα συνεχίζει ακάθεκτη για 3 η χρονιά, μετά από δύο χρόνια συνεχούς επιτυχίας με αλλεπάλληλα sold out και μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αλίκη! (πατήστε ΕΔΩ).

 

Αξύριστα Πηγούνια.
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και για 4η συνεχή χρονιά, το βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου, «Αξύριστα Πηγούνια», παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη! (πατήστε ΕΔΩ).

 

Urban Life

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found