to top

Tattoo removal – Επέλεξε το καλύτερο ή τίποτα

Tattoo removal - Επέλεξε το καλύτερο ή τίποτα

Από 14 χρόνων, κι εγώ, άρχισα να παρακαλάω την μαμά μου για tattoo. Τον μπαμπά, ούτε λόγος! Ποιος τολμούσε; Μέχρι τα 15, η απάντηση ήταν πάντα «όχι». Άλλες φορές με φωνές, άλλες με κατανόηση κι άλλες πάλι πριν καν ανοίξω το στόμα μου. Φυσικά έγινε το αναπόφευκτο: μια μέρα έκανα κοπάνα από το σχολείο μ’ ένα μεγαλύτερο παιδί – το κακό παιδί του σχολείου που ήξερε απ’ αυτά- και πήγαμε στον Τζίμη. Ξέρεις.. ο μοναδικός τατούερ τότε και θρύλος σήμερα.

Πολύ ενθουσιασμένη, η αδρεναλίνη μου στα κόκκινα, ξεκινήσαμε το γνωστό διάλογο (και λέω γνωστό, γιατί τον κάνω μέρα παρά μέρα στο Studio μου τα τελευταία 20 χρόνια):

– Θέλω ένα άλογο μικρό στον αστράγαλο. (Πως να το κρύψω από την μαμά αλλιώς;)
– Δεν γίνεται τόσο μικρό όσο το θες
– Μα το θέλω μικρό. (Που να αντικρίσω την μαμά αν το δει!)
– Δε γίνεται
– μικρό
– ε όπως νομίζεις!

Έφυγα μετά από 20 λεπτά, περήφανη, με ένα αλογάκι στον αστράγαλο περίπου 3 εκατοστά. Αισθανόμουν πολύ «αλήτισσα». Από την πρώτη στιγμή που το έδειξα, ήρθα αντιμέτωπη με την επιλογή μου ως προς το μέγεθος του. Ήταν τόσο μικρό, που δεν πέρασε μια μέρα -μέχρι πρόσφατα-, που να μην μου το έχουν πει «αγελάδα», «πρόβατο», «Αχ, τι γλυκό σκυλάκι!», «τι είναι αυτό;», «ωχ, χτύπησες;», και διάφορα άλλα που δε θέλω να τα θυμάμαι γιατί εκνευρίζομαι! Από τότε όπως καταλαβαίνεις, ψάχνω για τρόπους να το βγάλω. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

 

• Κάποιος, κάποια στιγμή μου είπε φράουλες, είναι όξινες και κάνουν απολέπιση. Ξεκίνησα λοιπόν κι εγώ κατάπλασμα με φράουλα. Όπου στεκόμουν, έτρεχαν τα ζουμιά της φράουλας στην κάλτσα μου. Πέρασαν 3 μήνες, ούτε κουκίδα δεν είχε φύγει, μάλλον εννοούσαν ότι σε κάποια επόμενη ζωή θα έβλεπα διαφορά.

• Κάποιος άλλος είπε μητρικό γάλα. Τι καλά, η αδελφή μου ήταν έγκυος τότε! Περίμενα να γεννήσει με ανυπομονησία, και με χίλια παρακάλια, μου έδωσε λίγο. Έπρεπε να εισχωρήσει με βελόνα λέει, σαν να κάνεις tattoo, αλλά αντί για χρώμα, γάλα. Πρέπει να ομολογήσω ότι μετά απο 3 περάσματα, 3 μήνες δηλαδή, σαν κάτι να είχε ξεθωριάσει. Βέβαια σταμάτησε και εκείνη να θηλάζει κάποια στιγμή. Τελείωσε η πηγή μου. Ναυάγησε κι αυτό.

• Κάποιος είπε scarification. “Ωωωωω” σκέφτηκα “τρομακτικό αλλά ακούγεται αποτελεσματικό και κυρίως άμεσο”. Το scarification είναι μια τεχνική όπου ένας επαγγελματίας σκαλίζει στο δέρμα σου κάποιο σχέδιο το οποίο αφού επουλωθεί διακρίνεται απο την ουλή που άφησε. Θα με πεις τρελή αλλά πήγα. Μου λέει «την αγελάδα θα βγάλουμε;» Χμμμμμμ…. κατάπια την περηφάνια μου. «Ναι, ναι, δεν θέλω ουλή εγώ, μόνο λίγο γδάρσιμο να φύγει η αγελάδα». Ξέχασα να σου πω ότι γίνεται με ένα εργαλείο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κολλητήρι. Δεν έκανε τρεις τελείες, έφυγα τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Δεν φαντάζεσαι πόνος. Άσε που ακόμα μπορώ να μυρίσω το καμένο δέρμα. .

Τζίφος η αφαίρεση. Αλλά μου είχε γίνει εμμονή. Έπρεπε να βρω τρόπο.

• Κάποιος είπε για ένα κινέζικο υγρό ειδικό που αφαιρεί τα tattoo. Χημικό μεν, ελαφρύ δε. Το πήρα κι αυτό και χορηγήθηκε με το μηχάνημα του tattoo, με βελόνα, αντί για χρώμα. Περιττό να σου πω ότι ήρθε και πρήστηκε το πόδι μου, δεν μπορούσα να πατήσω την φτέρνα μου στο πάτωμα. Πήγα νοσοκομείο, και κατέληξα να παίρνω αντιβίωση για δύο εβδομάδες.

 

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, είχαν περάσει 10 χρόνια. Άρχισαν τα laser να είναι λιγότερο τρομακτικά στην ιδέα. Θα μου πεις, εδώ μόνο καυτό σίδερο δεν έβαλες πάνω, αλλά θα σε αγνοήσω. Πάω λοιπόν για laser σε μια κλινική στο Λονδίνο, με σκοπό να αγοράσω το μηχάνημα κιόλας.

• Έχεις ποτέ χτυπήσει το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σου στο πόδι του κρεβατιού; Αν όχι, μπορείς να φύγεις απο αυτό το site και να γυρίσεις στον πλανήτη σου. Δεν είσαι από ετούτο εδώ τον κόσμο. Εάν ναι, θέλω να σου πω πως το laser αφαίρεσης tattoo είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν να χτυπάς ασταμάτητα το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού σου, να σου σηκώνεται η τρίχα των μαλλιών όρθια στη ρίζα από τον πόνο, και δώστου πάλι. Να σου έρχεται κρύος ιδρώτας και δώστου πάλι. Να λες «όχι φτάνει» με την πετσέτα ανάμεσα στα δόντια και αυτό εκεί! Μετά, κάνεις κάτι τεράστιες φουσκάλες στο σημείο εκείνο, και αλίμονο σου εάν σκάσουν. Γιατί σε ξέρω. Την βλέπεις γεμάτη νερό και σε τρώει. Να πάρω μια καρφίτσα να την σκάσω; Να το κάνω με το νύχι τάχαμου κατά λάθος… Και έρχεται η ώρα και την σκας. Αδειάζει το νερό. Αισθάνεσαι ικανοποίηση. Αλλά για πόσο; Αμέσως έρχεται ένα τσούξιμο. Έφυγε η προστασία της πληγής και αρχίζει το πανηγύρι. Δεν μπορεί να ακουμπήσει τίποτα εκεί πια γιατί θα κολλήσει πάνω στην πληγή. Δεν θα ξεκολλάει αλλά έλα που θα πρέπει να βγάλεις το ρούχο σου από κει. Τράβα από δω, τράβα από κει, ούτε θα κλείσει ποτέ η πληγή, ούτε θα τελειώσει ποτέ αυτός ο πόνος. Άστα σου λέω…. όλα τα έχω περάσει… βασανιστήρια όλα…

Πέρασαν άλλα 7 χρόνια για να έρθει μπροστά μου επιτέλους Η ΛΥΣΗ!

 

Tattoo removal - Επέλεξε το καλύτερο ή τίποτα

 

Μια θεά γαλλό-αμερικάνα, η Linda Paradis, κάποτε νοσοκόμα, πλέον δερμογράφος, ερευνήτρια και διεθνής εκπαιδεύτρια στην μικροδερμογραφία με 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, έβαλε το μυαλό της να δουλέψει, και μας φέρνει την ΑΝΩΔΥΝΗ πατέντα της. Εφηύρε και ανέπτυξε μια ασφαλή μέθοδο αφαίρεσης tattoo, η οποία εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να χρησιμοποιεί το λέιζερ ή το micro-needling στην επιδερμίδα.

Ο λόγος για τη βελόνα TR88RS και το αφαιρετικό της υγρό, με βασικό PH8.5 που δεν προκαλεί φλεγμονή ή ουλές στο δέρμα. Αυτή η πρωτοποριακή διαδικασία διατίθεται στην αγορά ως εναλλακτική λύση για την απομάκρυνση δερματοστιξιών με λέιζερ ή χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης, που μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στον περιβάλλοντα δερματικό ιστό καταλήγοντας σε ουλές.

 

Θαυματουργή πατέντα, αυτό το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί :

✔️σε όλους τους τύπους δέρματος

✔️χωρίς παρενέργειες

✔️χωρίς ουλές

✔️χωρίς απώλεια τρίχας

✔️χωρίς πόνο

 

Χρησιμοποιούμε την βελόνα με το υγρό της πάνω στο tattoo που θέλουμε να αφαιρέσουμε όπως θα κάναμε ένα κανονικό tattoo, περιμένεις 4-5 εβδομάδες να επουλωθεί πλήρως και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία. Αυτό μέχρι να φύγει εντελώς το tattoo σου. Φυσικά το δοκίμασα πάνω μου, και σου εγγυώμαι ότι είναι όσο αποτελεσματικό είναι το laser, αλλά χωρίς ίχνος πόνου. Έχει την ίδια διαδικασία επούλωσης, αλλά χωρίς φουσκάλες, και με μικρότερη πληγή στο δέρμα. Όπως και με το laser, χρειάζονται πολλαπλά ραντεβού για μια αφαίρεση, ανάλογα με το μέγεθος και την παλαιότητα του tattoo. Οι τιμές των επισκέψεων ίσως είναι λίγο πιο χαμηλές, αλλά πάλι εξαρτάται απο το tattoo. Αφαιρεί και μόνιμο μακιγιάζ στο στόμα, φρύδια ακόμα και στα μάτια, πράγμα που είναι απαγορευτικό με το laser!

 

• Απαλλάχτηκα από το laser αφαίρεσης tattoo και χρησιμοποιώ με χαρά, (κυρίως των πελατών μου!) αυτή την μέθοδο, γιατί η Linda και εγώ έχουμε το ίδιο motto : “Επέλεξε το καλύτερο ή τίποτα”. Καλές αφαιρέσεις!

 

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου

Αν είσαι από αυτούς που είναι φίλοι της, είσαι τυχερός, γιατί θα είσαι πάντα κερδισμένος από αυτή τη σχέση.. Αν είσαι από αυτούς που κάνεις tattoo στη Ρεβέκκα, τότε ξέρεις ότι είσαι στα καλύτερα χέρια…

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found