to top

Πολύτιμες συμβουλές γάμου by NadiaBele – Βέρες

NadiaBele: Δεν ξέρω αν είναι το ‘’μυστικό συστατικό της επιτυχίας’’ η δική μου αγάπη & χαρά που βάζω σε ότι δημιουργώ, αλλά σε αυτά τα 20 σχεδόν χρόνια της καριέρας μου, δεν έχω ούτε ένα διαζύγιο στα ζευγάρια που έχω κάνει τις βέρες τους!

 

Το μόνο κομμάτι που ο γαμπρός μπορεί να πάρει πρωτοβουλία, είναι το μονόπετρο δαχτυλίδι της πρότασης και οι βέρες! Είναι το κόσμημα που ο άντρας θα προσφέρει στην γυναίκα, σαν έκπληξη, σ’ ενα ρομαντικό δείπνο, σ’ ένα ρομαντικό ταξίδι του ζευγαριού, σε μια απρόσμενη στιγμή… Εμείς λοιπόν αφήνουμε όλα τα άλλα στη νύφη και βοηθάμε τον γαμπρό στην σωστή επιλογή, του κοσμήματος που θα “δέσει” για πάντα το ζευγάρι!

Η αγαπημένη συνεργάτης, φίλη του urbanlife.gr, σχεδιάστρια κοσμημάτων ΝadiaΒele,η οποία δραστηριοποιείται σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο των των tailor made κοσμημάτων, θα μας βοηθήσει σε αυτό! Ζητήσαμε από την NadiaBele, να μας δώσει ”πολύτιμες” προτάσεις για βέρες και κοσμήματα για τον γάμο, που θα κάνουν τη διαφορά και σίγουρα, θα ικανοποιήσουν το ζευγάρι & θα εκπλήξουν τους καλεσμένους τους!

 

DSC00904

 

⇒Τις πρώτες βέρες by Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα) τις έφτιαξα το 1997, μόλις είχα ανοίξει το πρώτο μου εργαστήριο. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων έχω σχεδιάσει & κατασκευάσει πολλά πολλά ακόμη ζευγάρια βέρες. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η εμπειρία από μόνη της αποτελεί γνώση γύρω από το κεφάλαιο ‘’γάμος’’. Η κυκλική μορφή τους συμβολίζει την αιώνια αγάπη, ενώ το πολύτιμο μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένες αντιπροσωπεύει την ανεξίτηλη, πολύτιμη ομορφιά και την αγνότητα των συναισθημάτων του ζευγαριού που θα τις φορά. Το κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό, κι έτσι το αντιμετωπίζω.

 

IMG_2887

 

Μ’ αρέσει να προσεγγίζω τον καθένα γαμπρό & την κάθε νύφη ξεχωριστά και να τους προτείνω βέρες που να ταιριάζουν στη δική τους προσωπικότητα & στο δικό τους ύφος. Επιτυχία για ‘μενα είναι να μην τις βγάζουν ποτέ από το δάχτυλο τους. Με αυτή την προσέγγιση κατάφερα να ταιριάζω αρμονικά τα πιο ‘’αταίριαστα’’ ζευγάρια βέρες. Κι έχω δημιουργήσει από τις απλές-κλασικές βέρες μέχρι τις πιο προσωπικές…

Βέρες με τα δαχτυλικά αποτυπώματα του ζευγαριού, με το αγαπημένο τους τραγούδι χαραγμένο επάνω, με τα ‘’συνθηματικά τους’’, βέρες που κουμπώνουν η μια μέσα στην άλλη, βέρες που συμπληρώνουν το μήνυμα των τατουάζ του ζευγαριού, κι ότι άλλο μπορούν να μου φέρουν σαν ιδέα!… Ιδανικό ζευγάρι είναι το ζευγάρι που αγαπιέται πολύ, κι είναι δεμένο ουσιαστικά. Τα μέταλλα και τα διαμάντια δεν δένουν ένα ζευγάρι. Τους υπενθυμίζουν τους όρκους αγάπης που έδωσαν,τους κρατούν ενωμένους, και τους δίνουν δύναμη να κρατήσουν την αγάπη τους ατόφια και δυνατή!

 

 

Οι δημιουργίες της NadiaBele διατίθενται στο ατελιέ της στου Ψυρρή (κατόπιν ραντεβού). Υποδέχεται προσωπικά κάθε επισκέπτη κι αφιερώνει το χρόνο που χρειάζεται για να τον ξεναγήσει στον ”πολύτιμο κόσμο της”! Επίσης, μπορείτε να την ανακαλύψετε στη σελίδα της στο facebooκ: Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα), στο site της: www.nadiabele.com, στο λογαριασμό της στο instagram: nadiabelejewels & στο κανάλι της στο youtube: Nadia Bele. Για επικοινωνία: τηλ.6937898133 – email: [email protected]

photos by: Dimitrios Chonos

Nadia Bele

Η Nadia Bele ασχολείται με το εικαστικό κόσμημα εδώ και 19 χρόνια! Αν θελήσεις να την γνωρίσεις δεν θα την βρεις σε κάποιο εμπορικό κατάστημα. Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού μαζί της και να κατέβεις στου Ψυρρή – επιμένει να αγαπάει κέντρο – και να βρεθείτε στο εργαστήριο της.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following