to top

Ν2R όπως nature

Το ξύλο μπορεί από μόνο του να σταθεί επάξια στην περίσταση. Υλικό ζεστό οικείο. Μια μικρή πινελιά μετάλλου, συναισθηματικής αξίας ήρθε να ολοκληρώσει το concept στο μυαλό μου. Ο συνεργάτης μου, με βοήθησε να γίνει πραγματικότητα το σχέδιο που είχα στο μυαλό μου αρχικά αγαπάει εξίσου το ξύλο σαν πρώτη ύλη.

Έχει ασχοληθεί πολύ με την επεξεργασία και τα μυστικά του και το πώς αυτό μπορεί να μας δώσει στην όψη όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά του, ακόμα και σε ένα μικρό κομμάτι 4 επί 3 εκατοστά..

Θέλαμε ένα logo εξίσου απλό και περιεκτικό. Αποφασίσαμε λοιπόν πως δεν υπήρχε κάτι καλύτερο να «υπογράφουμε» τις δημιουργίες μας, από ένα δέντρο. Minimal όπως και τα κοσμήματα μας, 2 κύκλοι όπως δυο είμαστε και οι δημιουργοί, όπως δυο είναι και τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούμε, 2 κύκλοι, το δέντρο και (στην περίπτωση μας) ο καρπός του.

Τα κοσμήματα δικού μας σχεδιασμού, φτιάχνονται σε μόνο ένα πρωτότυπο κομμάτι. Θεωρούμε πολύ όμορφο να υπάρχει μοναδικότητα χωρίς αυτό να σημαίνει ένα ασύμφορο κόστος,αλλά και να μην καταλήξουμε να φοράμε όλοι τα ίδια με αποτέλεσμα να μας κουράζει οπτικά και να το αφήσουμε στην άκρη σύντομα. Ακόμα κι αν κάποιος θελήσει πανομοιότυπο,θα έχει στα χέρια του ένα σχέδιο με έστω ένα στοιχείο διαφορετικό από το πρωτότυπο.

 

 

Το όνομα «Ν2R», συντομευμένη αποτύπωση του nature,ήρθε για να ολοκληρώσει την έννοια των κατασκευών μας,κοσμήματα δηλαδη από υλικά που προέρχονται ει δυνατόν εξ αρχής από τη φύση,με το βασικότερο φυσικά το ξύλο.

Σε δεύτερη φάση σαν διακοσμητικό υλικό έχει χρησιμοποιηθεί χαρτί, ημιπολύτιμες πέτρες αλλά και πολύτιμα μέταλλα όπως ασημί και χρυσός. Θέλαμε να βγει κάτι ιδιαίτερο και ανακαλύψαμε πως η φύση κρύβει στην απλότητα της τόση ιδιαιτερότητα και αυτό ακριβώς ήταν που αγάπησε από την πρώτη στιγμή και το κοινό μας.

 

 

• Η Μαρία απόφοιτος σχολής αργυροχρυσοχοΐας και ο Αντώνης ελεύθερος επαγγελματίας, μας παρουσιάζουν τα ξύλινα κοσμήματα «N2R».

 

Facebook:  πατήστε εδώ
Instagram: πατήστε εδώ

Μαρια Τσακίρη

Γέννημα αλλά όχι θρέμμα της Σύρου, πέρασαν αρκετά χρόνια περιπλάνησης σε τόπους κατοικίας, εσωτερικής δόμησης και ψυχολογίας και ούσα λάτρης του καλοκαιριού κ της θάλασσας μόνο νησί μου ταιριάζει τελικά! Σταθερά πλέον στην αρχόντισσα των Κυκλάδων (αν μπορούσα στα Bora bora θα πήγαινα) να φωτογραφίζω είτε με τη μηχανή μου είτε με κείμενα, όλα όσα ζω ή προσδοκώ, με ενα yolo σαν συννεφάκι σκέψης πάνω μου, μιας κ θεωρώ οτι είναι η πιο μεγάλη αλήθεια της ζωής μας! Λατρεύω τις αλλαγές και κάνω άνετα κ με κάθε ευκαιρία,γιατι δε μπορώ τα στάσιμα κ βαρετά πράγματα! Τα "λέμε" λοιπόν.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following