to top

Girls just wanna have sun (& jewelry) Vol.2

Η πολυπόθητη εποχή του χρόνου, η άνοιξη, έφτασε (ή τουλάχιστον τη τραβάμε από τα μαλλιά). Ας το παραδεχτούμε, όσο και αν λατρεύουμε το καλοκαίρι σαν την άνοιξη δεν έχει.

 

Η πιο χρωματιστή εποχή του χρόνου που αρχίζουν να κατεβαίνουν οι μπλούζες στους ώμους, ο ήλιος είναι πιο γλυκός από ποτέ, και η μελισσούλα βρίσκει το μεσισσούλο της, η πεταλουδίτσα το πεταλουδίτσο της και ούτω καθεξής. Όλες οι γυναίκες όταν πλησιάζει αυτή η εποχή έχουν την ανάγκη να διώξουν από πάνω τους τη μουντίλα του χειμώνα και να μοιάσουν με τα ανθισμένα μπουμπούκια. Ο ήλιος, άλλωστε υπήρξε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης για δημιουργία σε όλες τις μορφές τέχνης και ακόμα περισσότερο στο κόσμημα.

→Η μόδα στα κοσμήματα άνοιξη καλοκαίρι 2017 έρχεται με bold και εκκεντρικές διαθέσεις. Αυτή η σεζόν δεν είναι για τους λάτρεις του minimal και του απλού αλλά για αυτούς που αντέχουν την ένταση της μόδας. Με αφορμή τη συλλογή «Sun & Stars» SS2017 από τα Desperate jewelry (δείτε εδώ), εμπνευσμένη από τον φωτεινό ήλιο των ελληνικών νησιών και τα αστέρια των ζεστών καλοκαιρινών νυχτών σας παρουσιάζουμε τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν στο κόσμημα.

 

♥Βραχιόλια παντού
Η τάση του gipsy έχει επαναπροσδιορίσει τη μόδα των κοσμημάτων για την άνοιξη καλοκαίρι 2017. Φόρεσε πολλά βραχιόλια μαζί, μεγάλα και στο μπράτσο, καθώς απελευθερώνουν ένα άλλο κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς.

 

♥Τα σκουλαρίκια είναι μεγάλη υπόθεση
Όσο πιο μεγάλα είναι τα σκουλαρίκια για αυτή τη σεζόν τόσο το καλύτερο. Κρίκοι, dangle earrings, ear jackets, chandelier earrings παίρνουν την πιο bold θέση και δίνουν έντονα το δικό τους στίγμα στη μόδα για την άνοιξη καλοκαίρι 2017.

 

♥Πολλά δαχτυλίδια
Τα κοσμήματα για το καλοκαίρι δεν είναι λίγα όπως έχεις καταλάβει μέχρι εδώ. Το ίδιο συμβαίνει και με τα δαχτυλίδια όπου μπορείς να φορέσεις αρκετά σε κάθε χέρι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όσο πιο bold τόσο το καλύτερο.

 

 

 

“Design Lab”
Studio location , 
Ευαγγελιστρίας 9,
Ερμούπολη, Σύρος

→facebook.com (πατήστε εδώ)
→instagram.com (πατήστε εδώ)
→etsy.com/shop (πατήστε εδώ)
→blingsense.com (πατήστε εδώ)

Και σε λίγες μέρες στο
The Meet Market | Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων – Πασχαλινή Γιορτή!
Ημερομηνία: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Απριλίου, 2017
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα
Ωρες Λειτουργίας: 12:00 – 22:00 κάθε μέρα

Ζέφη Ιωάννου

Η Ζέφη Ιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο νησί της Σύρου. Εργάστηκε στο περιοδικό Vogue Hellas ως στυλίστρια μόδας, όπου επίσης ασχολήθηκε με τη γραφιστική και τη φωτογραφία. Ήταν τότε που η αγάπη της για την κατασκευή κοσμημάτων αποκαλύφθηκε και αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια για τη δημιουργία κοσμημάτων. Επηρεασμένη από τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς, όπως ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός, αντλεί έμπνευση από τη γεωμετρία και τα αρχαία σύμβολα και τα συνδυάζει με τις σπουδές της στο βιομηχανικό σχέδιο για να δημιουργήσει εντυπωσιακά κοσμήματα, όπου παλιά και νέα στοιχεία συνδυάζονται σε minimal φόρμες.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found