to top

Bad tattoos rot your body

Bad tattoos rot your body

Μπορεί ένα «κακό» τατουάζ να δηλητηριάζει σιγά σιγά το σώμα σου;

Ξέρω τι έκανες μόλις. Κοίταξες τα tattoo σου να δεις τι κακό μπορεί να έχουν. Κακό σχέδιο; Κακά μελάνια; Κακό σημείο; Κακή έννοια; Αυτό σου έχει ξεθωριάσει λίγο. Το άλλο που το έκανες στα 15 σου, τι σκεφτόσουν, απορείς… Και τώρα που τα θυμάσαι σιγά σιγά,, δεν είχε και την καλύτερη μουτσούνα ο τατούερ που σου το έκανε… κακό τατουερ;;;

Μα τι εννοώ «κακά» tattoo, και προπαντός πως μπορεί ένα tattoo να δηλητηριάζει το σώμα σου;

Αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω, ίσως τα πήρε κάπου το μάτι σου, ίσως πέσεις από τα σύννεφα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν είχες ενώσει το puzzle με αυτό τον τρόπο. Δέσε ζώνη, βάλε καφέ και ετοιμάσου να μην ξαναδείς ποτέ τα τατουάζ με τον ίδιο τρόπο.

 

Ο Dr. Masaru Emoto, Ιάπωνας επιστήμονας ερευνητής, ξεκίνησε πειράματα με το νερό το 1994. Σύλλεξε δείγματα νερού από όλο τον κόσμο, το πάγωσε και ανέλυσε τους κρυστάλλους τους με μικροσκόπιο. Ξεκίνησε μελετώντας και συγκρίνοντας το νερό από τα καθαρά ορεινά ρεύματα με το νερό της πόλης. Δικαιώθηκε γιατί πράγματι είχαν διάφορες. Το νερό από τις ορεινές ροές και τις πηγές σχημάτιζε όμορφα γεωμετρικά σχέδια στα κρυσταλλικά πρότυπα, ενώ το νερό της πόλης και το μολυσμένο νερό σχημάτισαν παραμορφωμένες και κατεστραμμένες κρυσταλλικές δομές. Καθώς ο Emoto προχώρησε την έρευνά του, ανακάλυψε πως το νερό αντιδρούσε σε λόγια, φράσεις και μουσική. Το νερό που είχε εκτεθεί σε θετικές λέξεις, μουσική και σκέψεις σχημάτιζε όμορφους κρυστάλλους. Εκείνο που εκτέθηκε σε αρνητικές λέξεις, μουσική και σκέψεις σχημάτισε αποσπασματικούς κρυστάλλους. Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες, έκανε το διάσημο “πείραμα του ρυζιού”. Δώσε βάση γιατί τώρα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον : Έβαλε ρύζι σε τρία γυάλινα ποτήρια και τα γέμισε με αρκετό νερό για να βυθιστεί το ρύζι. Στο πρώτο ποτήρι, έλεγε κάθε μέρα τη φράση “σε ευχαριστώ”, στο δεύτερο “είσαι ηλίθιος” και το τρίτο το αγνοούσε. Ένα μήνα αργότερα, το ρύζι που ευχαριστούσε ζύμωσε και είχε μια ευχάριστη οσμή. Το ρύζι που προσβλήθηκε έγινε μαύρο και τέλος, το ρύζι που αγνοήθηκε άρχισε να σαπίζει.

Το ενδιαφέρον λοιπόν, και αυτό που συνδέει όλη αυτή την ιστορία με το τατουάζ, είναι ότι ο Δρ. Έμοτο δηλώνει πως το ίδιο συμβαίνει και αν ΓΡΑΨΕΙΣ τη λέξη στο βάζο. Όχι μόνο αν τη λες, τη σκέφτεσαι ή τη τραγουδάς.

Έτσι, κάθε φορά που αποφασίζεις να κάνεις τατουάζ στο σώμα σου “αρνητικές” λέξεις ή “αρνητικές” φράσεις όπως «η ζωή δεν αξίζει», «η ζωή είναι χάλια», «όλοι οι άντρες / γυναίκες είναι αυτό ή εκείνο», (και ένας θεός ξέρει πόσο μεγάλη είναι η λίστα), θυμήσου τον Δρ Emoto και δώσε μια στιγμή στον εαυτό σου για να σκεφτείς!

Γνωρίζοντας ότι το σώμα μας αποτελείται από περίπου το 60% – 70% νερό, χωρίς αμφιβολία, οι σκέψεις μας, τα λόγια, η μουσική που ακούμε, και τα ΤΑΤΤΟΟ που κάνουμε (και -να προσθέσω- που χαράσσονται εκεί ανεξίτηλα για πάντα) έχουν παρόμοια αποτελέσματα με το ρύζι.

Πως σου φαίνεται; Όπως στο δοχείο με το ρύζι, βάζουμε και εμείς πάνω μας αυτοκόλλητο με λέξεις, χωρίς να αντιληφθούμε ότι το νερό που είμαστε, θα φορτιστεί θετικά η αρνητικά, για πάντα, και με αυξάνουσα δράση! Ετσι γράφοντας «αρνητικές» λέξεις η σύμβολα στα σώματα μας, επιλέγουμε να σαπίζουμε λίγο λίγο κάθε μέρα μέσα μας…

 

 

Τώρα βέβαια, θα μου πεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις όλους τους ανθρώπους που σε «βαφτίζουν» ονόματα όλη μέρα και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το μόνο πράγμα που μπορεί κανείς να ελέγξει είναι ο εαυτός του. Αλλά πόσες φορές μιλάμε άσχημα για τον εαυτό μας; “χοντρή αυτό”, “μαλ@* εκείνο”… Έχουμε όμως ΠΑΝΤΑ την επιλογή. Όπως μπορείς να επιλέξεις τι βγαίνει από το στόμα σου για σένα και για τους άλλους, έτσι μπορείς να επιλέξεις να γράψεις κάτι με τατουάζ που να είναι ωραίο για σένα ή για τη ζωή. Κάτι όμορφο, θετικό, ή κάτι που θέλεις να θυμάσαι, ώστε να σου υπενθυμίζει να παραμένεις στο δρόμο που επέλεξες να ακολουθήσεις.

Και θα σου το πάω και λίγο παραπέρα : εάν αυτά που ακούς, λες, γράφεις πάνω σου, σκέφτεσαι, αλλά και σκέφτονται άλλοι για σένα επηρεάζουν το νερό μέσα σου, άρα εσένα, αφήνεις έναν τατουερ κακοπροαίρετο να σε ακουμπήσει; Κάποιος που βιάζεται, κάποιος που σε βλέπει μόνο σαν χρήμα, που έχει πιει η ποτιστεί από διάφορες ουσίες, κάποιος που βρίζει τον υπάλληλο του η που δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνεις πάνω σου αρκεί να βγάλει τα προστοζην; Πιστεύεις ότι δεν θα ποτιστείς από αυτή την αρνητική συμπεριφορά;

Και το τραβάω και λίγο ακόμα : είσαι τατουερ και σε έχουν πνίξει οι υποχρεώσεις, ένα πιεστικό «αφεντικό», τα υπερβολικά πολλά ραντεβού που δεν μπορείς να αντέξεις. Μέσα σου τρέχεις, αγκομαχείς, στεναχωριέσαι και δεν περνάς πια καλά στην δουλειά σου. Ο πελάτες είναι πια «ψεκάστε/σκουπίστε». Το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα τελειώσει η βάρδια σου για να πας σπίτι σου να ξεκουραστείς. ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Αυτό που κάνεις δηλητηριάζει εσένα πρώτα και μετά τους άλλους.

Και για να σου δώσω ένα εύκολο παράδειγμα : σκέψου όταν μπαίνει ένα τατουάζ που σου αρέσει. Ανυπομονείς να τα κάνεις, σου βγαίνει ακούραστα, γίνεται πανέμορφο, και σε αφήνει με μια εσωτερική ικανοποίηση που δεν μετριέται με χρήμα. Τα αλλά που δεν σου αρέσουν σε δυσκολεύουν, βγαίνουν τις περισσότερες φορές με ατέλειες (που τις βλέπεις μόνο εσύ μεν αλλά υπάρχουν), βγάζουν προβλήματα, και δεν έχεις πάρει ποτέ αρκετά χρήματα γι’αυτή την δύσκολη για σένα στιγμή.

Ότι τατουάζ και να κάνεις, το “ποτίζεις” με την ενέργεια σου. Με το τι σκέφτεσαι από μέσα σου η λες εκείνη την στιγμή. Με τι πιστεύεις ότι ποτίστηκαν τα παραπάνω τατουάζ;

 

• Είσαι πλέον πεπεισμένος τώρα ότι κάθε φορά που γράφουμε «κακά» τατουάζ πάνω μας, σαπίζουμε λίγο περισσότερο μέσα μας;

Τροφή για σκέψη, αλλά λέω να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά και να αρχίζουμε να επιλέγουμε να συνοδεύουμε το σώμα μας με τατουάζ που έχουν θετική έννοια, όμορφα σχέδια, καλοζωγραφισμένα, και πάνω απ’ όλα, να μας τα κάνουν θετικοί άνθρωποι, που αγαπάνε πρώτα τους εαυτούς τους και έπειτα όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι ίσως καταφέρουμε τελικά να μυρίζουμε όλοι σαν φρέσκο ​​άσπρο ρύζι όλη την ώρα!

 

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου

Αν είσαι από αυτούς που είναι φίλοι της, είσαι τυχερός, γιατί θα είσαι πάντα κερδισμένος από αυτή τη σχέση.. Αν είσαι από αυτούς που κάνεις tattoo στη Ρεβέκκα, τότε ξέρεις ότι είσαι στα καλύτερα χέρια…

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found