to top

Θα φορέσουμε λοιπόν ανανάδες και φλαμίνγκο από τις Desperate artists..

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Αδιαμφισβήτητα. Ζεσταινόμαστε, καιγόμαστε, τσουρουφλιζόμαστε αλλά αφού τελειώσει η γκρίνια όλος ο γυναικείος πληθυσμός το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα κάνει το απόλυτα καλοκαιρινό outfit και πως θα καταφέρουν όλες να μοιάζουν εξωτικές και βγαλμένες από καρτ-ποστάλ της Καραιβικής.

Με τη πρώτη σκέψη του καλοκαιριού ονειρευόμαστε γαλάζια νερά, φοίνικες, εξωτικά φρούτα και νιώθουμε στη μύτη ένα γαργαλητό από άρωμα καρύδας. Το δέρμα σκουραίνει και τα μάγουλα καλύπτονται από ένα ελαφρώς κόκκινο πέπλο και ίσως λίγες φακίδες(για όσες είναι τυχερές). Τα ρούχα γίνονται ανάλαφρα, χρωματιστά, αέρινα και τον πρώτο λόγο παίρνουν τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα οι τσάντες και τα κοσμήματα.

Αυτά είναι που δίνουν τη λάμψη σε όλη την εμφάνιση ακόμα και με ένα απλό λευκό φόρεμα και μας μεταμορφώνουν στο κορίτσι από τη «Γαλάζια Λίμνη» (για όσες είναι γεννημένες πριν το 1990).

Όταν όμως βρίσκεσαι στη μεγαλούπολη και πρέπει να πάρεις το μετρό για τη δουλειά ξεχνάς και τους φοίνικες και την ανεμελιά και το μόνο που ζητάς είναι δυο στάλες δροσιάς. Και περιμένεις εναγωνίως της διακοπές που θα σε κάνουν να χαθείς στις παραλίες και στα στενά δρομάκια των νησιών. Μέχρι τότε όμως πρέπει να βρεις ένα τρόπο να φέρεις το εξωτικό νησί στην «Καραγιώργη Σερβίας».

Τα αξεσουάρ άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι εμπνευσμένα από την φύση και παρουσιάζουν σχέδια με ζώα, λουλούδια, φρούτα και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Παπαγάλοι, φτερά, τριαντάφυλλα, λεμόνια, κεράσια και πολλά ακόμη εντυπωσιακά σχέδια φέρνουν την άνοιξη και το καλοκαίρι επάνω μας. Χρωματιστά αξεσουάρ για ένα ρομαντικό στυλ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Το ρόζ και το χρυσό κυριαρχούν, οι ημιπολύτιμες πέτρες και τα κοράλλια, όλα συνδυάζονται σε τσάντες και κοσμήματα και δημιουργούν μία πανδαισία και ταυτόχρονα μια ένεση αισιοδοξίας στην βαρετή καθημερινότητα.

Θα φορέσουμε λοιπόν ανανάδες και φλαμίνγκο από τις Desperate artists και θα είναι σαν να τηλεμεταφερόμαστε έστω και για λίγα λεπτά στη παραλία!
Αρκεί για να νιώσουμε ανάλαφρες, αισθησιακές και μοναδικές.

12968664_10209409307211861_1508243722_n

photos by: Eutuxia Sigala.

Βρείτε μας εδώ:
https://www.facebook.com/desperate.artists/
https://www.etsy.com/shop/Desperatejewelry/
https://blingsense.com/
https://www.instagram.com/desperate_jewelry/
https://www.instagram.com/erin_tats/
https://gr.pinterest.com/Desperatejewel/
https://gr.pinterest.com/erintatsiopoulo/?etslf=4015&eq=tats

Ζέφη Ιωάννου

Η Ζέφη Ιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο νησί της Σύρου. Εργάστηκε στο περιοδικό Vogue Hellas ως στυλίστρια μόδας, όπου επίσης ασχολήθηκε με τη γραφιστική και τη φωτογραφία. Ήταν τότε που η αγάπη της για την κατασκευή κοσμημάτων αποκαλύφθηκε και αποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια για τη δημιουργία κοσμημάτων. Επηρεασμένη από τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς, όπως ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός, αντλεί έμπνευση από τη γεωμετρία και τα αρχαία σύμβολα και τα συνδυάζει με τις σπουδές της στο βιομηχανικό σχέδιο για να δημιουργήσει εντυπωσιακά κοσμήματα, όπου παλιά και νέα στοιχεία συνδυάζονται σε minimal φόρμες.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found