to top

wedding planner

weddingplanner

Ο ρόλος του wedding planner είναι πολλαπλός με σκοπό όχι μόνο να λύσει τα χέρια του ζευγαριού – που στις μέρες μας σπάνια διαθέτει ελεύθερο χρόνο -, αλλά και ουσιαστικά να το βοηθήσει όσον αφορά στις αμέτρητες επιλογές που έχει και φυσικά να πετύχει ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα στο γάμο του και μάλιστα στις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά.

Επικρατεί η λανθασμένη άποψη ότι οι wedding planners «φουσκώνουν» τον αρχικό προϋπολογισμό. Ο σωστός wedding planner σέβεται και τα ‘θέλω’ και την τσέπη του πελάτη του και κάνει τα αδύνατα δυνατά να προτείνει το καλύτερο δυνατό βάση των δεδομένων και του ποσού που έχει στη διάθεσή του. Η οργάνωση ενός γάμου χρειάζεται πολύ χρόνο! Στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι μπορεί να δαπανήσει πάνω από διακόσιες ώρες, για να σχεδιάσει σωστά εκείνη τη μοναδική ημέρα του γάμου. Ο wedding planner θα διαχειριστεί όπως σωστά τον χρόνο, θα κάνει όλη την έρευνα για τους σωστούς επαγγελματίες, θα βρει όλες εκείνες τις ιδέες που θα κάνουν το γάμο ξεχωριστό.

 

 

 

Επίσης, σε έναν γάμο εμπλέκονται περίπου είκοσι δύο με είκοσι πέντε διαφορετικοί επαγγελματίες. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός , που μαζί με τους καλεσμένους και τους συγγενείς, μπορεί να φέρει πονοκέφαλο στο ζευγάρι! Σε αυτήν την περίπτωση, ο wedding planner αναλαμβάνει να μιλάει με όλους και να λύνει τις απορίες όλων. Είναι «ο άνθρωπος για τα πάντα»!

Αν και στην Ελλάδα η πιο ελκυστική περίοδος για τους γάμους είναι το καλοκαίρι, δε παύει και η χειμερινή περίοδος να έχει μια ιδιαίτερη θέση στην επιλογή των ζευγαριών. Πολλές νύφες επιλέγουν να έχουν το γάμο τους το Φθινόπωρο και το Χειμώνα για να επωφεληθούν από τα φυσικά βαθιά και πλούσια χρώματα των δαμάσκηνων, των κολοκύθων, των winterberries, των πεσμένων φύλλων, και των γυμνών δέντρων.

 

 

Συνοψίζοντας τις τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα θα μπορούσε κανείς να πει ότι:

 

  1. Τα παστέλ χρώματα εξακολουθούν να είναι τα πιο δημοφιλή συμπληρωματικά χρώματα, αλλά έχουν πιο έντονους τόνους παγετού. Το μπλε πιο σκούρο, το ροζ πιο «παγωμένο» και το λευκό αντικαθίσταται με το ivory για να προσεγγίζει περισσότερο τη Βικτωριανή παλέτα Απόλυτο trend: Χαλκός και μεταλλικά στοιχεία
  2. Οι ανθοδέσμες γίνονται πιο «άγριες» και θυμίζουν φρεσκοκομμένα μπουκέτα. Η διακόσμηση της δεξίωσης γίνεται πιο πράσινη και φυλλώδη με  παχύφητα, ευκάλυπτο και παίρνει χρώμα από μούρα ή raspberries. Τελευταίες πινελιές: μικρές γιρλάντες από κισσό επιμηκύνουν το σχήμα των κλασσικών μπουκέτων, δίνοντάς τους μια παιχνιδιάρικη όψη.
  3. Η κλασσική γαμήλια τούρτα έχει αντικατασταθεί από naked cakes, στολισμένα με αληθινά φρούτα, φύλλα, καρπούς και φυσικά λουλούδια. Ακόμη και το μέγεθος έχει συρρικνωθεί πια!
  4. Όταν πρόκειται για το stationary του γάμου, πρέπει να επιλεγεί με πολύ προσοχή η ποιότητα του χαρτιού και η καλλιγραφία στη γραφή. Δώστε σημασία σε πίνακες καλωσορίσματος στην είσοδο του χώρου, καθρέπτες με καλλιγραφικά μηνύματα, cocktail menu για το open bar.

 

Αν χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον οδηγό ως πηγή έμπνευσης, μπορείτε να συναρμολογήσετε μια τέλεια παλέτα χρωμάτων για ένα φθινοπωρινό ή  χειμερινό γάμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:
e-mail: [email protected]
Web: www.phaedraevents.gr
Facebook Page: Phaedra Liakou Events

Instagram: Phaedra_liakou (@ phaedra_liakou)

 

Φαίδρα Λιάκου

Προέρχεται από ένα διαφορετικό χώρο, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο, αλλά μετά τη γέννηση το γιού της, άρχισε να οργανώνει όλα τα event που τον αφορούσαν. Με την πάροδο του χρόνου το χόμπι έγινε πάθος και έτσι, λοιπόν, πριν από τρία χρόνια δημιουργήθηκε το Phaedra Liakou Events. Η έδρα της είναι στη Θεσσαλονίκη, χωρίς αυτό να την περιορίζει γεωγραφικά στην διοργάνωση των events, που αναλαμβάνει. Η φιλοσοφία της και ο στόχος της είναι να δημιουργεί tailor made events και να παρουσιάζει ξεχωριστές ιδέες, που θα καθιστούν αντίστοιχα αξέχαστη και την κάθε εκδήλωση.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found