to top

Ποια σίτα καλέ; Καρντάσια επιστρέφουμε δυναμικά!

Ποια σίτα καλέ; Καρντάσια επιστρέφουμε δυναμικά!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά και μαζί μ’αυτή και το άγχος σας.Δεν αναφέρομαι στο προφανές που είναι τα παραπανίσια σας κιλά που μεταφράζονται σε “σωσίβιο”στην κοιλιακή περιοχή και απανωτά εγκεφαλικά κάθε φορά που η πατούσα σας ακουμπάει ζυγαριά. Αυτά είναι λίγο ως πολύ γνωστάκι αναμενόμενα και στο φινάλε ας προσέχατε κι ας μην κατεβάζατε δυό δυό τα πιτόγυρα τον χειμώνα!

Αναφέρομαι στο άγχος που σχετίζεται με την επικείμενη άφιξή μας,για άλλη μια φορά αισθάνεστε απροετοίμαστοι κι εκτεθειμένοι,για άλλη μια φορά τρέχετε και δεν φτάνετε.

Μην καμώνεστε πως δεν καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται,διότι θα το θεωρήσω φαιδρό στα όρια της υποκρισίας.Παρόλα αυτά επειδή δεν με χαρακτηρίζει δα και η μνησικακία θα παρακάμψω τα “κολπάκια”σας ,άνθρωποι είστε δεν περιμένω και κάτι καλύτερο από σας!

 

Ως εκπρόσωπος της φυλής των κουνουπιών φέρω την ευθύνη να σας κοινοποιήσω τα ακόλουθα ,τα οποία αν είστε σώφρονες θα λάβετε σοβαρά υπόψιν.

α) Η οποιαδήποτε αγορά σίτας και η εν συνεχεία τοποθέτησή τηςσε πόρτες και παράθυρα αποτελεί απλά χάσιμο χρόνου και σπατάλη.Μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στην προσπάθειά σας να κρατήσετε μακριά τους υπέρβαρους της παρέας όπως αλογόμυγες και κηφήνες μα εμάς ούτε που μας αγγίζει. Κάθε φορά που σαν κάνουμε χάζι όταν ύστερα από ώρες καταφέρνετε επιτέλους να την βάλετε διασκεδάζουμε στο έπακρο,το κρύο ανέκδοτο της ημέρας έχετε καταντήσει! Καρντάσια φιλικά σας το λέμε: Το λεπτό, σμιλεμένο κορμί μας χωράει άνετα από διάφορα σημεία της σίτας που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά.

β) Τα εντομοαπωθητικά σας έχουν καταντήσει μια απλή, αντιμετωπίσημη ρουτίνα για μας. Στην αρχή οι άθλιες ταμπλέτες που χρησιμοποιούσατε είχαν τόσο έντονη μυρωδιά που πρώτα λιποθυμούσατε εσείς και ύστερα εμείς! Αργότερα το παίξατε πρωτοπόροι έχοντας ύφος υποψήφιου για το Νόμπελ Φυσικής! Άοσμες ταμπλέτες και αντικατάστασή τους από υγρό τάχα πιο φιλικό προς το περιβάλλον και άκρως αποτελεσματικό. Ok guys nice try! Το μόνο που συμβαίνει είναι να μας έρχεται μια κάποια στιγμιαία σκοτοδίνη μα τον στόχο δεν τον χάνουμε ποτέ,το τσιμπηματάκι σας δεν το γλιτώνετε!

γ) Ποιος σας είπε να ξεχύνεστε σε παραλίες,καλαμιές και λαγκάδια σχεδόν τσίτσιδοι κάθε φορά που έχει καλοκαιρινή Πανσέληνο; Συλλέκτες αίματος είμαστε παίδες όχι γραμματοσήμων,δεν θα ορμήξουμε; Λογικευτείτε λοιπόν όσο είναι καιρός και μην τα βάζετε μαζί μας όταν γεμίζετε κοκκινίλες από τα απανωτά τσιμπήματά μας.

 

Αν λοιπόν καταφέρετε φέτος να μας ξεπαστρέψετε μια και καλή σας βγάζω προκαταβολικά το καπέλο. Επειδή όμως το θεωρώ απίθανο σας ενημερώνω πως βρισκόμαστε ήδη στην διαδικασία κοπής εισιτηρίων, οπότε…καλώς να μας δεχτείτε!

Χριστίνα Καρρά

Ονομάζομαι Χριστίνα Καρρά και είμαι έγγαμη με έναν γιο.Μεγάλωσα στο Μόναχο Γερμανίας και ζω στη Ναύπακτο όπου και εργάζομαι ως καθηγήτρια Γερμανικών. Παράλληλα ασχολούμαι και με την συγγραφή έχοντας δύο βιβλία στο ενεργητικό μου, ένα παραμύθι με τίτλο "Η φαλαινίτσα που ήθελε να γίνει γλάρος" που μιλάει για το μπούλινγκ και μια ιστορική μυθοπλασία με τίτλο “Η κόρη του Ναζί”. Σκοπός των συλλαβών που ξεπηδούν από την πένα μου είναι να σκεφτούμε λίγο παραπάνω και να ευθυμήσουμε.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found