to top

Μάθε στη ζωή σου να κάνεις ότι πραγματικά θες

Μάθε στη ζωή σου να κάνεις ότι πραγματικά θες και αυτό που θα κάνεις, να σε γεμίζει. Δεν έχεις πάντα σε όλους τους τομείς την δυνατότητα και το ξέρουμε καλά αυτό. Όσο σε παίρνει όμως, προσπάθησε να επιλέγεις αυτό που θες. Ας σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω. Η αναμονή να ξέρεις πάντα ανταμείβει.

 

• Όταν θες να πάρεις ή να φτιάξεις κάτι, ο συμβιβασμός θα αποδειχθεί λάθος κίνηση στο τέλος ακόμα κι αν δεν το παραδεχθείς ποτέ στους άλλους, δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεγελάσεις τον εαυτό σου.

• Όταν ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς, που γουστάρεις πραγματικά, τότε το αποτέλεσμα σου θα είναι μόνο επιτυχία.

• Όταν αποκτήσεις κάτι που χρόνια αγαπάς, όσο άψυχο κ αν λένε πως είναι, είναι ο έρωτας σου, αυτό που πάντα ήθελες. Καλοντυμένο με μια δυνατή «στρώση» θετικών vibes, τίποτα δεν θα μπορέσει να σκιάσει την χημεία αυτή. Και όποια δυσκολία και αν προκύψει, σχεδόν πάντα η αντιμετώπιση της θα έχει την απόλυτη θετικότητα στην έκβαση της. Και αυτό πάλι θα σε οδηγεί στην επιτυχία. Είναι μαγνήτης, τραβάει γύρω του μόνο όλα τα καλά και αυτό το βοηθά να εξελιχθεί, να εξαπλωθεί, να αναπτυχθεί….

• Όταν αυτό που κάνεις,το αγαπάς, όταν είναι κομμάτι του εαυτού σου, του δίνεις ψυχή. Του δίνεις ένα κομμάτι από την ψυχή σου.

 

Και όταν κάτι «άψυχο» έχει κομμάτια από εσένα, τότε είναι εντυπωσιακό. Βλέπεις είναι κάτι που δεν συναντάς συχνά. Κι αυτό γιατί λίγοι μπορούν πραγματικά να το κάνουν αυτό. Για έναν πολύ απλό λόγο: λίγοι πιστεύουν ότι γίνεται. Οι περισσότεροι θα βάλουν κάτω τα μαθηματικά τους, τον νόμο των πιθανοτήτων τους, τα «αδιάσειστα επιχειρήματα» από άλλους που είδαν να κάνουν κάτι παρόμοιο….

 

Όμως τίποτα και καμία περίπτωση δεν είναι ίδια ποτέ. Και κάπως έτσι, όλα τα επιχειρήματα αυτών που απλά δεν πιστεύουν, πέφτουν στο κενό. Ναυαγούν. Και δεν παρατήρησαν ποτέ, πως όσοι έχουν διαπρέψει σε κάτι που έκαναν, είτε ήταν καλλιτέχνες είτε κάπου απλοί τεχνίτες, ήταν παθιασμένοι με αυτό που έκαναν, ορισμένοι σε βαθμό να τους αποκαλέσουν και τρελούς. Ή στ’αλήθεια –ειδικά στο καλλιτεχνικό στερέωμα- να οδηγήθηκαν στην τρέλα από αυτό τους το πάθος. Τα δημιουργήματά τους όμως άφησαν εποχή και έμειναν για πάντα στην ιστορία.

 

Χίλιες φορές λοιπόν, να μας πουν τρελούς. Παθιασμένους.
Όντα που λειτουργούν λίγο πιο έξω από το φάσμα της λογικής, γιατί κάπου εκεί η δημιουργία παύει να είναι τυποποιημένη, στερεότυπη, αποκτά τον δικό της χαρακτήρα και ψυχή και κάπως έτσι αναδιοργανώνεις και την δική σου την ψυχή να μένει σταθερά ζωντανή και δημιουργική.
Και αυτό να ξέρεις είναι νομίζω ένα από τα βασικά μυστικά συστατικά της αθανασίας….

Μαρια Τσακίρη

Γέννημα αλλά όχι θρέμμα της Σύρου, πέρασαν αρκετά χρόνια περιπλάνησης σε τόπους κατοικίας, εσωτερικής δόμησης και ψυχολογίας και ούσα λάτρης του καλοκαιριού κ της θάλασσας μόνο νησί μου ταιριάζει τελικά! Σταθερά πλέον στην αρχόντισσα των Κυκλάδων (αν μπορούσα στα Bora bora θα πήγαινα) να φωτογραφίζω είτε με τη μηχανή μου είτε με κείμενα, όλα όσα ζω ή προσδοκώ, με ενα yolo σαν συννεφάκι σκέψης πάνω μου, μιας κ θεωρώ οτι είναι η πιο μεγάλη αλήθεια της ζωής μας! Λατρεύω τις αλλαγές και κάνω άνετα κ με κάθε ευκαιρία,γιατι δε μπορώ τα στάσιμα κ βαρετά πράγματα! Τα "λέμε" λοιπόν.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found