to top

Flirt the waitress!

Flirt the waitress!

Το συζητάς εδώ και μέρες και δεν μπορείς να την βγάλεις από το μυαλό σου. Την σκέφτεσαι συνέχεια και ψάχνεις τρόπους για να την πλησιάσεις. Σου φαίνεται εύκολο βέβαια γιατί είναι η κοπέλα που δουλεύει στο στέκι σου. Και τι πιο εύκολο από το να φλερτάρεις και να «ρίξεις» μια κοπέλα που είναι σερβιτόρα. Αυτή είναι μία θεωρία που υπάρχει στο αντρικό μυαλό, χωρίς καμία λογική και καμιά υπόσταση.

Το να δουλεύεις κάπου και να εξυπηρετείς κόσμο (άρα είναι υποχρέωσή της να χαμογελά και να είναι φιλική, μη το παίρνεις επάνω σου), δε σημαίνει απαραίτητα ότι απολαμβάνεις το τι πρέπει να μιλήσεις με 20.000 κόσμο που θα περάσει από τη βάρδια σου, μιας και (το λέω και το τονίζω ακόμη μία φορά), είναι καθήκον σου σου να είσαι πρόσχαρη και ευγενική όπως επίσης και να έχεις χαρούμενη διάθεση, πράγμα που ο αντρικός εγκέφαλος δεν μπορεί να κατανοήσει και μάλλον δεν θα μπορέσει ποτέ!

 

Για αυτούς, το χαμόγελο στο «Καλησπέρα σας, τι να σας φέρω να πίειτε;», μεταφράζεται ως θετικό σημάδι και πράσινο φως στο «Κάνε μου τώρα αμέσως καμάκι, θα πω ναι σε όλα».

Για κάποιο μυστήριο λόγο λοιπόν θεωρείτε ότι μία σερβιτόρα είναι “εύκολος” στόχος και ακόμη ευκολότερη η προσέγγιση της. Το φλερτ μαζί της σας φαίνεται παιχνιδάκι! Μμμ, ε λοιπόν κάνετε λάθος! Τι, όχι;

Για σκέψου λοιπόν, τελικά πόσες κοπέλες που δουλεύουν στο σέρβις έχεις καταφέρει να φλερτάρεις επιτυχημένα; Αποτελεσματικά; Μμμ, το φαντάστηκα! Μάλλον ανοίξεις στην παρακάτω κατηγορία λοιπόν!

 

Μυστικά σίγουρης αποτυχίας (μη γελάς, έχουν συμβεί πολλάκις).

• «Κοπελιά (έχεις ήδη χάσει κάθε ίχνος απειροελάχιστης πιθανότητας που ίσως είχες), έχεις πολύ ωραία μάτια.» Το πιθανότερο σενάριο με αυτή την ατάκα είναι να δώσει το τραπέζι σας να το αναλάβει άλλος συνάδελφος.

• «Δουλεύεις καιρό εδώ;Δε σε έχουμε πετύχει ξανά;» Πολύ άμεσος και άνετος. Να σου θυμίσω, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ επειδή είπατε μόλις ένα καλησπέρα.

• «Φέρε δύο σφηνάκια κι ένα για εσένα». Αν θελήσει να πιεί μαζί σου σφηνάκι, πίστεψε με μπορεί απο μόνη της να φέρει μιά γύρα να σας κεράσει. Αλλιώς όλες οι σερβιτόρες στον πλανήτη, θα δούλευαν πάντα μεθυσμένες.

• Το να παραγγέλνεις ένα ένα τα ποτά για να έρχεται πιο συχνά στο τραπέζι σου. Ακολουθώντας αυτήν την τακτική το μόνο σίγουρο είναι πως θα την εκνευρίσεις τόσο με αποτέλεσμα να μη θέλει να σε δει πότε ξανά και να αργεί όσο μπορεί να φέρει τα ποτά σας. Χάνεις εις διπλούν λοιπόν.

• «Ο δίσκος σου παέι πολύ. Τον κρατάς τόσο όμορφα.» Ερώτηση κοινής λογικής. Αν πάω στον οδοντίατρο και του πω πόσο καλά κρατά τον τροχό, πιστεύεις θα αισθανθεί ερωτικός και ποθητός; Ευχαριστώ.

• Έρχεται να πάρει παραγγελία με τον pos της. Ξέρεις το μηχάνημα για τις παραγγελίες που μοιάζει με κινητό. Και εκεί που περιμένει την παραγγελία σου, εσύ ξεκινάς και λες τον αριθμό του τηλεφώνου σου. Χαχα. Μήτε δεκάξι χρονών. Σοβαρά τώρα; Υπάρχει καμία περίπτωση να πιάσει αυτό;

• «Είσαι η πιο όμορφη σερβιτόρα που έχω δει». Κι εσύ ο πιο όμορφος οδηγός λεωφορείου. Σοβαρά τώρα (volume 2);

• «Ένα φρέντο εσπρέσο γλυκό σαν εσένα». Θέλω να κλάψω. Στη ποδιά της μαμάς μου.

• «Που χαλαρώνεις μετά τη δουλειά;» Σοβαρά τώρα, ζητάς απο μιά άγνωστη (όλο το ξεχνάς μου φαίνεται) να σου πει τι ακριβώς; Που μένει ή που θα πάει για να σε καλέσει; Όντως;

 

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, φίλε μου λάτρη των κοριτσιών της εστίασης. Θυμήσου να είσαι πάντα ο εαυτός σου αλλά να μη ξεχνάς πως ουσιαστικά δε διαφέρει το φλερτ σε κανένα τομέα όταν έχει να κάνει με μία κοπέλα που εργάζεται σε ένα μπαρ. Παραμένει μια άγνωστη για εσένα κοπέλα που λόγω της δουλειάς της , είπατε απλά ένα γεια. Δεν το κέρδισες. Στο είπε. Δε μπορούσε να κάνει αλλιώς. Είναι βλέπεις απαραίτητο μέρος της δουλειάς της. Θέλει προσπάθεια να την κατακτήσεις όπως και κάθε γυναίκα στον κόσμο αυτό. ! Γύρισε υπέρ σου την ευκολία που σου χαρίζει η κατάσταση να της μιλήσεις και κάνε την να χαμογελάσει και να νιώσει όμορφα.

Φλέρτ: Έξυπνο παιχνίδι μεταξύ δύο, που προσπαθούν να γοητεύσουν (κι όχι να απογοητεύσουν), ο ένας τον άλλο! Οπότε κάθε που σου έρχεται στον μυαλό μια τέτοιου είδους ατάκα, απλά σκέψου. Θα την έλεγες σε μία περαστική στον δρόμο που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ; Αν απάντησες ναι, τότε κάπου κρύβονται σοβαρότατα τραύματα που πρέπει να εξετάσουμε!

 

Λίνα Καλογερέα

Λίνα Καλογερέα. Το Ρε στο επίθετο με έψιλον. Όλοι το κάνουν λάθος. Μ’αρέσει να γελάω μέχρι δακρύων και να απολαμβάνω ατελείωτους κλαυσίγελους σε περιόδους που το πάτωμα είναι η μόνη παρέα μου. Αγαπώ την πόλη μου γιατί μου θυμίζει λίγο εμένα. Σαν να είμαι απρόσιτη, λίγο Drama Queen, λίγο προστατευτική, πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις. Είμαι εθισμένη στην μουσική και τα γλυκά. Α! Και τον σκύλο μου τον Ζάρκο!

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following