to top

Έχεις γίνει το ζευγάρι του Βιτάμ;

Έχεις γίνει το ζευγάρι του Βιτάμ;

Μπερδευόμαστε! Κάπου χάνουμε την μπάλα! Ίσως γιατί νομίζουμε ότι το μαζί είναι απλά μια λέξη και το εμείς αφορά μια εικόνα, που έχουμε δει σε περιοδικά ή ταινίες! Να βρισκόμαστε με φίλους, χαμόγελα, σε όμορφα σπίτια, φωτεινά πρόσωπα, χαχά, αγάπη παντού!

⇒ Εδώ μπερδεύεσαι! Εγώ δε σου μιλάω για αγάπη! Αυτό είναι κάτι άλλο! Η αγάπη είναι ένα αποτέλεσμα χρόνου! Εγώ σου μιλάω για το πως μπορούμε να είμαστε μαζί τώρα, σήμερα. Τι μπορεί να κρατήσει 2 ανθρώπους ζωντανούς σε μια σχέση;

 

Το ξέγνοιαστο ζευγάρι, που σηκώνεται αμέριμνο, τα πρωινά στις διαφημίσεις, είναι ονειρεμένο! Αυτό όμως, είναι το ζευγάρι της διαφήμισης – μην ξεχνιέσαι – έχει προδιαγραφές! Εσύ, πόσα τέτοια πρωινά ξεγνοιασιάς ακόμα ψάχνεις, την ώρα που αλείφεις το Βιτάμ; Πόσες φέτες ψωμί θα φας ακόμα, για να γίνεις ένα από αυτά;

Το ιδανικό θα ήταν ένα ζευγάρι νέο, που έχει φάει την καψούρα, έχει κάνει τις επιλογές του, έχει δει το εμείς, το ομολόγησε με λόγια, το σφράγισε με πράξεις! Μιλήσανε τα μάτια, συμφωνήσαν τα σώματα!

→ Το μαζί, δεν είναι βγάλε μια φώτο, κράτα μια εικόνα, ανέβασε την και φτάσαμε! Που; Που θες να την δείξεις και ποιον θες να πείσεις! Πόσα χαμόγελα ακόμα να ανεβάσεις & εγώ να χαρώ για σένα; Θα χαρώ; Το ζεις πραγματικά;

→ Το εμείς δεν φτάνει μόνο στα λόγια! Το εμείς είναι μια ιδέα του “ως ένα” και αυτό μας απογειώνει! Ως ένα!

 

• Απαξιούμε συχνά τις ανάγκες του σώματος, σαν κάτι δεύτερο! Θες κάποια προβλήματα, θες τη μαλακία που μας δέρνει, θες που ακόμα είναι ένα τεράστιο taboo, το απαξιούμε! Συχνά! Βλέπουμε ανθρώπους, χωρίς τελικά να ξέρουν γιατί είναι μαζί αλλά να στηρίζουν, μια ιδέα… σαν ζευγάρι του Βιτάμ.

• Το μαζί σαν ένα είναι μια ιδέα, ολοκληρωτικής παράδοσης στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει! Σώμα – ψυχή! Το σεξ σαν πράξη δεν έχει συναίσθημα – ίσως γιατί η καρδιά και το μυαλό, γεμίζει από το χάσιμο του έρωτα και δεν αντέχει άλλο. Θέλει εκτόνωση. Θέλει ένταση – και όχι για την ευχαρίστηση αλλά για την ισορροπία! Όταν κάτι χάνεται, η ισορροπία κλονίζεται! Ο έρωτας πνίγει τον άλλον γιατί είναι δυνατός.

• Το ότι αγαπιόμαστε μεταξύ μας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορούμε να είμαστε μαζί. Το μαζί θέλει τα σώματα να ενώνονται! Και αυτό θέλει πάθος. Δεν γαμιόμαστε από αγάπη μεταξύ μας, από καύλα το κάνουμε. Μη με ρωτήσεις πως κρατιέται το πάθος; Το κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του κώδικες, που κανείς μας, ποτέ δεν θα μπορέσει να μάθει.

• Αν η επαφή δεν υπάρχει ανάμεσα σε 2 ανθρώπους, η σχέση όντως τότε είναι Βιτάμ! και θα με ρωτήσεις εσύ: Φεύγω!; Ναι! Όλο αυτό μαζεύεται και κάποια στιγμή εκρήγνυται! Αυτό είναι σίγουρο. Και μπορεί ένας μεγαλύτερος να σου πει, ότι δεν διαλύονται έτσι οι σχέσεις! Εγώ θα σου πω, να τον ρωτήσεις αν μπορούσε να αλλάξει κάτι από το παρελθόν, τι θα ήταν; Θα κρατούσε τα παιδιά του! Όλα τα άλλα;

• Το σώμα έχει τις ίδιες ανάγκες με την ψυχή και το μυαλό! Όσο θα το ξεχνάς, θα αρχίσει να σε ξεχνάει και αυτό! και όπως η ψυχή φθείρεται και με τα χρόνια φαίνονται τα σημάδια, έτσι ακριβώς γίνεται και με το σώμα!!

• Το ότι φωνάζω την ανάγκη του σώματος για επαφή, δεν με κάνει εμένα μαλάκα και εσένα ρεαλιστή, που μέσα στα προβλήματα εγώ δεν καταλαβαίνω! Την αλήθεια μου λέω και απλά την στηρίζω!

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found