to top

Ε ρε unfollow που έχει να πέσει

Ε ρε unfollow που έχει να πέσει

Ξέρεις τι δεν ήξερα; Ότι ο Γιώργος, της κυρα Πανωραίας από απέναντι, είναι και γυμναστής! Ναι, Δεν το ήξερα! Γνώριζα ότι ξημεροβραδιάζετε στα γυμναστήρια απέναντι και φουσκώνει αλλά δεν ήξερα, ψέμματα μην πω! Εγώ θυμόμουν ότι δουλεύει ως λογιστής, σε μεγάλο γραφείο! Αμέ.

Να όμως που το παλικάρι, εδώ και δυο εβδομάδες, λιώνει να ανεβάζει live στο instagram με το να κάνει γυμναστικές και ασκήσεις! Και να τα επί τόπου και να τα από πει, να και τα από εδώ. Φοράει ένα σορτσάκι μόνο – εννοείτε παπουτσόκαλτσα- αλλά όταν κάνει γιόγκες δε βάζει τίποτα!

Ψέμματα δεν θα πω, αλλά να ρωτήσω κάτι; Είναι καινούργια τεχνική το ημίγυμνο μάθημα στα γυμναστήρια; Ίσως! Ίσως να θελήσουν να τιμούν το αρχαίο ελληνικό κάλος! Με το καλαμπαλίκι όξω και η άσκηση – άσκηση! Ποιος να ξέρει, σαματις πάω;

Παιδεύεται όμως το παλληκαρι! Ααα να τα λέμε. Όλα τα σετ τα κάνει και με σχολαστικότητα. Όχι ότι μπορώ και εγώ αλλά η σκέψη αρκεί. Θα του το αναγνωρίσω. Πρέπει να έχει πτυχίο βαρβάτο, για να μας δίνει τόσες προτάσεις και συμβουλές.

 

Όχι σαν την Γωγώ, της Μαρίας την κόρη…Λύσσαξε αυτή! Έχει ξεκινήσει τον τσελεμεντέ και τον έχει πιάσει πόνος! Από πότε μαρη έγινες Σκαρμούτσος;

Τι κέικ! τι ψωμιά – να το θυμάσαι, όλοι με φούρνο θα βρεθούμε μετά από όλο αυτό.. Τι σαλάτες, τι γλυκά! Τι με προτάσεις για διαφορετικότητα, τι με διατροφικά οφέλη – όλα μας τα λέει! Ένα πράμα δεν έχω καταλάβει, με πόσους μένει καραντίνα; Μοναχιά της δεν είναι; Ποιος στο διάτανο τα τρώει; Δε στέλνει και κάτι από εδώ..

Δεν ήξερα ότι είχε τέτοια λαχτάρα να κάνει δική της εκπομπή μαγειρικής! Με την ποδιά της, νοικοκοιρεμένη, με τα σωστά τα ελληνικά να μας πει γραμμάρια και ποσότητες! Άσε που που ανεβάζει μετά όλη τη συνταγή! Αμε! Χαρά σε οποίον την πάρει! Έχει να φάει τα καλύτερα!

Μη με ρωτάς για γεύση! Που να ξέρω; Δεν πατάω και σε ξένα σπίτια! Όχι, έχω πάει στο σπίτι της Γωγως. Όταν είχα έρθει από το χωριό. Είχα φέρει κάτι από τη μάνα της! Άνοιξε η πόρτα θυμάμαι και βγήκε ο μπουχός ο ίδιος να φύγει – ούτε αυτός δεν άντεχε τη βρώμα, αλλά τώρα! στο live streaming – έτσι το λένε – όλα είναι λες και έχει πάει σε άλλο σπίτι! Ας είναι! Αν είναι να γίνει και καλή νοικοκυρά, χαλάλι η κλεισούρα – να μη τα βλέπει και η μάνα της. Έχει πίκρα μη νομίζεις! Επειδή δε το λέει; Αμέ..

 

Σαν τον Σπύρο της Τασίας νομίζεις; Που η μάνα του η καψερή προσπαθεί να σε πείσει για τυχόν αρετές του κανακάρη της, τι να κάνει και αυτή; Άνθρωπος δεν τον θέλει δίπλα του. Καλά δε μιλάω για γυναίκα! Πέρασε και δεν άγγιξε!

Ναι παιδί μου! Αυτός κάνει live κάθε μέρα, στις 21:00. Να έχουμε να λέμε λέει, αυτές τις μέρες που ήμαστε κλεισμένοι! Μαρη πάει καλά; Καλήμερα του λέω τις καλές μέρες και μου γυρνάει τον κώλο. Και σιγά τον κώλο – άκωλος μάναμ! Εκεί θα χρειαστεί τη βοήθεια του Γιώργου της Πανωραίας!

Τι έλεγα; Α ναι! Ούτε καλημέρα δε λέει και τώρα θέλει να τα λέμε καθημερινά! και μου φτιάχνει και βίντεο, Μένουμε σπίτι! Δε μου έφτανε ο Παπαδόπουλος, να χω και αυτόν! Ασταδιάτανα!

 

Και να σε ρωτήσω κάτι; τι έχει να μου πει; ποιος του είπε ότι θέλω να τον ακούω; Για τις θεωρίες συνωμοσίας; Ναι! Όλοι οι πελούσιοι αποφάσισαν να μας επαναφέρουν στην εποχή του χαλκού και εμείς ακολουθούμε! Μαρη δεν μπορώ πια! Τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες!

Τι για Μασόνους. Τι για φυλές τις Ασίας που θέλουν να μας ξεκάνουν, αλλά το dna το ελληνικό αντιστέκεται. Τι για σατανάδες; Τι για το ότι δεν έχει πεθάνει κανείς! Όχι, στην Ιταλία όλα καλά, ετοιμάζουν εβδομάδα μόδας και εμάς μας κοροϊδεύουν. Τι για τα συμφέροντα της Ρωσίας. Να μας ξεκανουν μαναμ, να δω με ποιον θα μείνουν! Τι για την Παναγία που είπε να πασαλείψουμε τις πόρτες με λάδι από το καντήλι! Άσε με! 

Όχι για εξωγήινους δεν έχω ακούσει κάτι! Και όλα αυτά να στα λέει ο Σπύρος, το μέγα χαϊβάνι, ο τεμπελχανάς. Καλά τον είχα δει εγώ να κρατάει Ριζοσπάστη.

Ε ρε unfollow που έχει πέσει! Αμε! Γιατί και αυτό ξέρω να κάνω! Δε σε ακολουθώ μαναμ πια. Ουστ! 

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found