Τορτίγια με πρόβειο κιμά, καυτερή σάλτσα με ντοματίνια και chili by Εμμανουήλ Πυθάρας
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η τορτίγια έχει σχέση με Ελληνική κουζίνα αλλά αυτό δεν σημαίνει – ότι κάποιοι που μπορούν – δεν πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το υπέροχο σνακ! Η πρόταση αυτή την εβδομάδα από τον Εμμανουήλ Πυθάρα – chef του αγαπημένου μας Brokies – είναι για λίγο πιο τολμηρούς, μια που η σάλτσα που συνοδεύει το πιάτο είναι extra καυτερή! Αν και επειδή ο chef έχει προβλέψει, ανοίξτε το κουτάκι, το γιαούρτι με δυόσμο θα σας ανακουφίσει.
→ Τορτίγια με πρόβειο κιμά, καυτερή σάλτσα με ντοματίνια και chili. Τολμήστε το με cocktail που θα έχει βάση την τεκίλα. Και καλή σας όρεξη..