to top

To μενού της 25ης Μαρτίου, από τον chef Εμμανουήλ Πυθάρα

To μενού της 25ης Μαρτίου, από τον chef Εμμανουήλ Πυθάρα

Η 25η Μαρτίου εκτός από εθνική εορτή, αργία και αφορμή για τριήμερο, είναι μια μέρα με συγκεκριμένο μενού – τουλάχιστον το μεσημεριανό μας – γιατί αν μη τι άλλο, χρειαζόμαστε μια καλή δικαιολογία για να φάμε…

Ο μπακαλιάρος είναι πάντα τηγανιτός και η σκορδαλιά έχει την τιμητική της, η σαλάτα κατά βάση είναι παντζάρι και το κρασί άφθονο.. Εμείς ζητήσαμε από τον αγαπημένο μας chef Εμμανουήλ Πυθάρα, να μας δώσει μια πρόταση για αυτή τη μέρα και η απάντηση ήρθε στο πι και φι..

 

Χειροποίητη σκορδαλιά από πατάτα Νάξου και μπακαλιάρος τηγανιτός σε κουρκούτι καπνιστής πάπρικας, ενώ η σαλάτα είναι παντζάρι βρασμένο με αγουρέλαιο Καρύστου και μυλόξιδο.

Όλα αυτά, πάντα στο Λυκονέρι, το εδεσματοπωλείο στα Γλυκά Νερά, που πια γνωρίζουμε! Καλό τριήμερο..

 

 

Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Λατρεύω αυτή την πόλη, όταν πολλοί την μισούν. Η Αθήνα είναι όμορφη, ιδιαίτερη, απλά πρέπει να σηκώσεις το βλέμμα για να την δεις, πρέπει να την περπατήσεις, να την ψάξεις, τότε μόνο θα την ανακαλύψεις. πάμε παρέα….

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following