Η 25η Μαρτίου εκτός από εθνική εορτή, αργία και αφορμή για τριήμερο, είναι μια μέρα με συγκεκριμένο μενού – τουλάχιστον το μεσημεριανό μας – γιατί αν μη τι άλλο, χρειαζόμαστε μια καλή δικαιολογία για να φάμε…
Ο μπακαλιάρος είναι πάντα τηγανιτός και η σκορδαλιά έχει την τιμητική της, η σαλάτα κατά βάση είναι παντζάρι και το κρασί άφθονο.. Εμείς ζητήσαμε από τον αγαπημένο μας chef Εμμανουήλ Πυθάρα, να μας δώσει μια πρόταση για αυτή τη μέρα και η απάντηση ήρθε στο πι και φι..
Χειροποίητη σκορδαλιά από πατάτα Νάξου και μπακαλιάρος τηγανιτός σε κουρκούτι καπνιστής πάπρικας, ενώ η σαλάτα είναι παντζάρι βρασμένο με αγουρέλαιο Καρύστου και μυλόξιδο.
Όλα αυτά, πάντα στο Λυκονέρι, το εδεσματοπωλείο στα Γλυκά Νερά, που πια γνωρίζουμε! Καλό τριήμερο..