to top

Σαλάτα ντοματίνια με μους τυριών και τραγανό χώμα απο χαρούπι

Υλικά


Για τη σαλάτα
200γρ πολύχρωμα ντοματίνια
20γρ κάπαρη με κοτσάνι
50γρ λεπτές φέτες αγγούρι
20γρ μυρωνια,φύλλα
20γρ ανιθο,φύλλα
20γρ σχοινοπρασο,ψιλοκομμένο

Για τη βινεγκρέτ μπαλσαμικο
50γρ μαύρο μπαλσαμικο
10γρ μουστάρδα απλή
10γρ μέλι θυμαρίσιο
5γρ σόγια πράσινη
200γρ ελαιόλαδο

Για τη μους τυριών
100γρ ανθότυρο
100γρ φέτα
100γρ Φιλαδέλφεια
100γρ γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι,πιπέρι

Για το τραγανό μαξιλάρ
ι
50γρ νερό χλιαρό
5γρ μαγιά
2γρ ζάχαρη
2γρ αλάτι
120γρ αλεύρι για όλες της χρήσεις
20γρ βούτυρο,λιωμένο

Για το χώμα χαρούπι
100γρ χαρουποψωμο
20γρ βούτυρο

Σταμούδης Δημήτρης

Είναι από τους chef που “ζηλεύεις” την προϋπηρεσία του, 5 χρόνια στην Σπονδή (αστέρια Michelin), συνεργασίες με μεγάλους chef, διακρίσεις. O Δημήτρης Σταμούδης, είναι από τους πολλά υποσχόμενους, νέους chef στη χώρα μας. Θα τον βρειτε στο Tier Et Tout, στο Ψυχικό, να υπογραφει το μενού..

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following