to top

Ψαρονέφρι με παλαιωμένο ρούμι by Εμμανουήλ Πυθάρας

Το ψαρονέφρι είναι ένα κομμάτι κρέας, που ομολογουμένος έχει αρκετούς οπαδούς! Ένα καθαρό φιλέτο χοιρινού, χωρίς λίπος για όσους από εμάς προσέχουμε λίγο! Αυτή τη φορά ο Εμμανουήλ Πυθάρας – chef στο αγαπημένο μας Brokies – μας δίνει μια διαφορετική πρόταση! Παντρεύει το φιλέτο με παλαιωμένο ρούμι και αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σίγουρα δεν έχετε γευτεί κάτι πραγματικά μοναδικό!

 

 

→ Ψαρονεφρι με φρεσκα μανιταρια και σαλτσα απο παλαιωμενο ρουμι. Σας προτείνουμε να το συνοδεύσετε με κάποιο από τα cocktail του καταλόγου!! Και καλή μας όρεξη.

Εμμανουήλ Πυθάρας

Από το '99 σε επαγγελματικές κουζίνες σαν head chef, πλέον μετά από ξενοδοχεία όπως Golden coast, Astir palace, Costa navarino, Kardamo, Holiday inn και πολλά άλλα, τώρα είναι υπεύθυνος κουζίνας στο Βrokies mood bar για δεύτερη χρονιά.

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found