Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς σαλάτα δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτή τη φορά ο αγαπημένος μας chef Εμμανουήλ Πυθάρας, μας προτείνει ντοματινοσαλάτα με ψιλοκομμένες πιπεριές σχάρας, αγγούρι και φρέσκο κρεμμυδάκι. Όλα τα υλικά είναι αρωματισμένα με ελαιόλαδο δυόσμου, ρίγανη Ταΰγετου και αλάτι μαζεμένο από την Μάνη.
Η σαλάτα σερβίρεται πάνω σε καψαλισμένο πολύσπορο ψωμί και για τελείωμα συμπληρώνουμε Κατίκι Δομοκού.. Καλή μας όρεξη..