Η πρόταση για αυτή την εβδομάδα, έρχεται πάλι από τη Σύρο και ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, το Περι Τινος, στην παραλία του νησιού.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δημήτρης Πλυτάς, προτιμάει την δημιουργική κουζίνα και τα υψηλής ποιότητας ντόπια, κυκλαδικά, παραδοσιακά υλικά. Σήμερα μας προτείνει, ένα ορεκτικό εντελώς διαφορετικό απ οτιδήποτε έχουμε δοκιμάσει. Καρπούζι ψητό λοιπον, με mesclun ρόκας, μαστέλο και λάδι τρούφας.
Για κάποιους από εμάς, μια τέτοια πρόταση, θυμίζει απογεύματα στο νησί, μια φέτα καρπούζι και ένα κομμάτι τυρί. Μια τόσο ιδιαίτερη ανάμνηση, σε ένα συγχρονο menu. Μην το σκεφτείτε δεύτερη φορά, επιλέξτε το.
• Περί Τίνος στο instagram, πατήστε εδώ