Η πρόταση για αυτή την εβδομάδα, έρχεται από τη Σύρο και ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, το Περι Τινος, στην παραλία του νησιού.
Ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δημήτρης Πλυτάς, προτιμάει την δημιουργική κουζίνα και τα υψηλής ποιότητας ντόπια, κυκλαδικά, παραδοσιακά υλικά. Το σημερινό πιάτο είναι ένα από τα αγαπημένα στο menu και είναι γιουβέτσι με bisque γαρίδας και ψητές γαρίδες αρωματισμένες με Γκαράμ Μαρσάλα.
Συνοδεύεστε με ένα κρασί τις επιλογής σας, μέσα από τη ελληνική λίστα κρασιών του εστιατορίου. Καλή σας όρεξη…
• Περί Τίνος στο instagram, πατήστε εδώ