Η carbonara έχει ρίζες Ιταλικές και είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Η ιστορία για το πως και πότε πρωτοφτιάχτηκε χάνεται μέσα σε διάφορες ικασίες, ενώ οι φανατικοί της – σε όλο τον κόσμο – είναι αναρίθμητοι. Ο chef Εμμανουήλ Πυθάρας, μια δίνει μια διαφορετική πρόταση για αυτή την γνωστή μακαρονάδα, με σεβασμό στην ιστορία της αλλά και με λίγο Ελλάδα.
→ Ελληνική καρμπονάρα με γευστικό λινγκουίνι, χοιρινό παστό από την αγαπημένη Μεσσηνία, λίγα ντοματίνια, κρέμα τυριού και τι άλλο; Ένα αυγό μάτι..