to top

Ελληνική καρμπονάρα by Εμμανουήλ Πυθάρας

Η carbonara έχει ρίζες Ιταλικές και είναι κάτι που το γνωρίζουμε όλοι. Η ιστορία για το πως και πότε πρωτοφτιάχτηκε χάνεται μέσα σε διάφορες ικασίες, ενώ οι φανατικοί της – σε όλο τον κόσμο – είναι αναρίθμητοι. Ο chef Εμμανουήλ Πυθάρας, μια δίνει μια διαφορετική πρόταση για αυτή την γνωστή μακαρονάδα, με σεβασμό στην ιστορία της αλλά και με λίγο Ελλάδα.

 

→ Ελληνική καρμπονάρα με γευστικό λινγκουίνι, χοιρινό παστό από την αγαπημένη Μεσσηνία, λίγα ντοματίνια, κρέμα τυριού και τι άλλο; Ένα αυγό μάτι..

 

 

 

Εμμανουήλ Πυθάρας

Από το '99 σε επαγγελματικές κουζίνες σαν head chef, πλέον μετά από ξενοδοχεία όπως Golden coast, Astir palace, Costa navarino, Kardamo, Holiday inn και πολλά άλλα, τώρα είναι υπεύθυνος κουζίνας στο Βrokies mood bar για δεύτερη χρονιά.

A
A
 Photos
A
 Followers
A
 Following